2777
2789
عنوان

بارداری ؟؟؟ 🤰🏻🤰🏻🤰🏻

77 بازدید | 19 پست

سلام خانوما.. 

کیا تو بارداری با حسشون جنسیت نینیو فهمیدن و درست بوده؟ چی بوده نینیتون

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
من باردار نیستم و پیشاپیش جنسیت نی نی مو میدونم  حس مادرانم از همین الان فعال شده     ...

عه افرین 🤣چیه حالا

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخمله😄

انشالله بزودی بیاد 😍

من هنوزجنسیت رو نمیدونم کلا دختر دوست دارم ولی ازوقتی فهمیدم باردارم همش پسر میاد تو تصوراتم لباس و پتوی آبی پسرونه میاد دیشب هم خواب دیدم گفتن پسره نمیدونم گیج شدم خودمم فردا یا پس فردا میخوام برم ان تی

ان شالله😍  تو بارداری !؟ حست چیزی بهت نمیگهه

اره عزیزم باردارم.. حس میکنم پسره 😍

من هنوزجنسیت رو نمیدونم کلا دختر دوست دارم ولی ازوقتی فهمیدم باردارم همش پسر میاد تو تصوراتم لباس و ...

اول از همه سالم باشه و بعدم هر چی ک دوس داری اون بشه انشالله 😍

ان شالله سالم بغل بگیریش عزیزم  چند وقت اقدام بودی

مهم سالم بودنشه اصلا برام فرقی نداره دختر پسر بودنش.. 

ماه چهارم باردار شدم

من یک ساله اقدامم  لطفا برام دعا کن🍀

انشالله به حق این روزای عزیز خدا زودتر دامنتون سبز کنه.. بسپر ب خدا.. دختر دوس داری یا پسر

انشالله به حق این روزای عزیز خدا زودتر دامنتون سبز کنه.. بسپر ب خدا.. دختر دوس داری یا پسر

ان شالله 

قبلا فقط دختر میخواستم😬 اما الان هر چی باشه فرق نداره 

سالم باشه و بیاد 

هر چی 

الان منتظرم فقط باردار بشم