2777
2789

کسی ک با ایدی فیک بیاد تهدید ب ابروریزی کنه عکس شخصی تو پخش کنه به خودتو خانواده تهمت های ناجور بزنه عکس بد بذاره پروفایلش ایدیشم ب اسم تو بزنه بگه تو خرابی بیزینس میکنی با ده نفری افترا بزنه پلیس بگیرتش جرمش چیه

✨🤍love me like you do

الان پلیس فتا دستگیرش کرده ؟

کجا این کار رو کرده ؟ کدوم شبکه اجتماعی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان پلیس فتا دستگیرش کرده ؟ کجا این کار رو کرده ؟ کدوم شبکه اجتماعی

تو اینستا واتساپ تلگرام ایدی های زیادی تو اینستا ساخته فیکه همش با شماره و جیمیل شکایت ثبت شده هنوز اس ام اس فتا نیومده

✨🤍love me like you do
بله از اینستاگرام میتونن ردشو بزنن برو شکایت کن اگر ایران باشه طرف پدرشو درمیارن

اره بابا میگم من میدونم طرف کیه شماره هاشو دارم اخه میگفتن فتا دسترسی نداره دیروز زنگ زدم گفتن اینستا رو میتونیم

✨🤍love me like you do
اره بابا میگم من میدونم طرف کیه شماره هاشو دارم اخه میگفتن فتا دسترسی نداره دیروز زنگ زدم ...

ببین تلگرام چون خیلی حفاظت شدس شاید نتونن

اما اینستاگرام رو میتونن

بعدم اگر شمارشو داری که اصلا اینستاگرام رو نمیخواد چون با شماره راحت هویتشو گیر میارن 

ببین تلگرام چون خیلی حفاظت شدس شاید نتونن اما اینستاگرام رو میتونن بعدم اگر شمارشو داری که اصلا ای ...

اخه خودم یبار اینستاشو فراموشی رمز زدم دیدم با شماره اومده و دو رقم آخرش عین همون شماره هاییه ک ازش دارم!!!

ببین خیلی غلط ها کرده ها خیلی ب مامانمم پیام داده گفته دخترت خرابه با ده نفره عکس بد گذاشته پروفایلش ب منم گفته ترویج فساد و فحشا کردی با پسرا فیلماتونم دارم و فلان😑من ی مدت با شخصی در ارتباط بودم فهمیدم مناسب نیستیم کات کردم بعدش شرو کرد با ایدی فیک تهدید بعد این آدم شماره مامانمم داشت خب چون در جریان بود مادرم بعد الان میگه من نیستم!!! 

✨🤍love me like you do
فتا میتونه ردشو بزنه؟ خودشون ک میگفتن از اینستا میتونیم 

میتونه ولی درصورتی ک دیلیت اکانت نکنه

البته تا یک ماه بعد ازدیلیت پیجش هست

اگه قصدت شکایته زودتراقدام کن

انرژی خوان🃏♣️....برایfalدرخواست بدید...رایگان نداریم تا خودم اعلام نکنم❤️
اخه خودم یبار اینستاشو فراموشی رمز زدم دیدم با شماره اومده و دو رقم آخرش عین همون شماره هاییه ک ازش ...

ببین راحت برو شکایت کن پدرشو درمیارن و دیگه جرئت نمیکنه با کسی دیگه از اینکارا بکنه

از طریق فتا پیگیری کن و از تمام پیاما و حرفاش اسکرین داشته باش

میتونه ولی درصورتی ک دیلیت اکانت نکنه البته تا یک ماه بعد ازدیلیت پیجش هست اگه قصدت شکایته زودتراق ...

شکایت کردم خورد ب تعطیلات منتظر اس ام اس فتا هستم پیجاشم هست پس خیالم راحت باشه؟ عصابم خورد کرده میره ب دوستامم پیام میده

✨🤍love me like you do