aurorah مدیر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 505 عنوان حس شیشم | مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 51 پست بچه ها بیاید اسم نشونی بدید من حسم بهتون بگم که چه وایب و حالتی بهم میدید و یسری چیزا بگم بهتون حس شیشمم خوبه ولی دیگه نوستراماسون نیستم پیشگویی کنم🌱 1402/01/18 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aurorah مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 505 منم همینکارو کردم طرف دقیقا همونی بود که میخواستم اما بعد دو سالونیم رابطه ترکم کرد میتونی بگی برگش ... فعلا ن ولی یه تایمی دوباره یا خودش پیام میده با دونه میپاشه تو بری سمتش 🌸
parpark عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 فعلا ن ولی یه تایمی دوباره یا خودش پیام میده با دونه میپاشه تو بری سمتش 🌸 ممنون عزیزم ببخشید وقتتم گرفتم اما در مورد اون دو نفرم لطفا بگو اگر دوست داشتی🤍منو حسین وارد رابطه میشیم ؟ اصن منو میپسنده؟؟و اینکه مسعودم دوسش داشتم اما بهم توهین کرد و رفت میخوام بدونم یه روزی برمیگرده؟
aurorah مدیر استارتر عضویت: 1401/10/23 تعداد پست: 505 ممنون عزیزم ببخشید وقتتم گرفتم اما در مورد اون دو نفرم لطفا بگو اگر دوست داشتی🤍 منو حسین وا ... مسعود بعدا خودت میفهمی اصلا اونی ک میخواستی نبوده حسین هم فکرش درگیره دوست داره بشناستت فعلا قصدش همینه اینکه در آینده عاشقت بشه فعلا معلوم نیست باید زمان بگذره و شخصیتی که خودت نشون میدی موثر
parpark عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1260 مسعود بعدا خودت میفهمی اصلا اونی ک میخواستی نبوده حسین هم فکرش درگیره دوست داره بشناستت فعلا ... مرسی عزیزم خیلی لطف کردی بهترینا نصیبت🧡
everdin عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 1348 ❤❤ عزیزم شما حست واسه من خیلی درست بودمیشه بگی بنظرت ازمونمو خوب میدم؟شغلی که میخوامو در اینده دارم؟یه اتفاقی افتاده یکم تو دلم خالی شده راستش