2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 51 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پرگل  حست در مورد منو کراشام چیه؟ مسعود و حسین  😐😂

یکیش آدم خوبیه که ظاهرش بده اونیکی برعکس 

تو خودت یکیو خیلی دوست داری و راجبش مرددی از طرفی کلا نمیدونی چی میخوای هر لحظه هوس یه چیزی میکنی 

اما عاشق هستی ولی سعی میکنی اینو انکار کنی 

گاهی وقتا سر همین قضیه کلی ناراحت میشه و حتی تا مرز گریه میری  حس میکنی شاید به اونی که دوسش داری نرسی یا راجب حسش مرددی 

نصیحتم اینه تمام خودت برای کسی که هدفی نداره و نمیدونه چی میخواد یا خواسته بیجا ازت داره نزار 

نزار بفهمن وابسته هستی 

اون چیزی که تو تقدیرته به سمتت میاد یا اگه نباشه برمیگرده

حس ناکافی بودن از خودت بریز دور  تو الانشم عالی هستی  اگه اعتماد بنفست ببری بالا و حرف ا ...

میشه درخواست دوستی قبول کنی؟

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
دقیقاااااا😍میتونی بگی ازش جدا میشم یان؟

تصمیم جدی بگیر 

مردد نباش 

اگه تصمیم به جدایی گرفتی بیخیال نشو پیگیر باش 

سخته مسیر ولی میشه 

ببین از زندگی چی میخوای 

آدمی که تو زندگیته از لحاظ بعد معنوی با تو یکی نیست )اخلاق و رفتار و...) اگه همین ادامه پیدا کنه تقدیر خودش جداتون میکنه 

مگر اینکه یا اون تغییر کنه یا تو 

تصمیم جدی بگیر  مردد نباش  اگه تصمیم به جدایی گرفتی بیخیال نشو پیگیر باش  سخته مسی ...

مرسی فدات . هرچی ف.ال گرفتم میگفت نمیشی . خبلی بهم انرژی دای مرسی عزیزم🖤

کاربری دست دو نفر♥️
یکیش آدم خوبیه که ظاهرش بده اونیکی برعکس  تو خودت یکیو خیلی دوست داری و راجبش مرددی از طرفی کل ...

وااای دقیقا 

تورو خدا بیشتر بگو

کسی میاد تو زندگیم که واقعا عاشقم باشه ؟‌خستم‌از این احساس تنهایی 

وااای دقیقا  تورو خدا بیشتر بگو کسی میاد تو زندگیم که واقعا عاشقم باشه ؟‌خستم‌از این احساس تن ...

آویزون کسی نشو یه مدت رها همچی 

منت کسی نکش اونی که توتقدیر توعه و اخلاق رفتارش مثل خودته وارد زندگیت میشه چرا دست پنجه میزنی برای چیزی که تو زندگی با تو نیست 

اگه اونی که میخوای نمیشه یعنی دنیا داره نیمه گمشده با همه اون چیزایی که تو زندگیت میخواستی وارد زندگیت میکنه 

صبور باش و اخلاق بدت بریز دور خودت بسپار دست تقدیر

آویزون کسی نشو یه مدت رها همچی  منت کسی نکش اونی که توتقدیر توعه و اخلاق رفتارش مثل خودته وارد ...

آخه ببین افرادی که میان تو زندگیم همش حاصل جذب خودمه یعنی من فقط کافیه از یکی خوشم بیاد سریع میاد تو زندگیم اما دوامی نداره نمیدونم چرا اینجوریه مشکل کجاست 

با یه نفر دو سه سال تو رابطه بودم خیلیم دوسم داشت ولی یهو گذاشت رفت 

به نظرت اشکال کار من کجاست که هر کی میاد تو زندگیم موندنی نیست ؟

آخه ببین افرادی که میان تو زندگیم همش حاصل جذب خودمه یعنی من فقط کافیه از یکی خوشم بیاد سریع میاد تو ...

بشین یه ورق بزار جلوت 

ببین چی میخوای 

چجوری میخوای 

به هر کسی که مباد تو زندگیت جواب مثبت نده 

بی ادبی اونا حاصل طرز رفتار خودته 

هرشب رو یه کاغذ بنویس از آدم مورد علاقت 

مثلا کسی قراره وارد زندگی من شه که موهاش مشکی و فر قدش بلنده باادب و خانواده دار به من احترام میزاره رابطمون با خودمون خوبه ...

با جزئیات کامل !

به هرکسی اجازه نده باهات دوست شه اینا بعدا برات دردسر میشه حتی معمولی و در حد تیک زدن با کسی چت هم نکن عیار خودت ببربالا❤

بشین یه ورق بزار جلوت  ببین چی میخوای  چجوری میخوای  به هر کسی که مباد تو زندگیت ج ...

منم همینکارو کردم طرف دقیقا همونی بود که میخواستم اما بعد دو سالونیم رابطه ترکم کرد

میتونی بگی برگشت داره یا نه ؟ اسمش حمید 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز