2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خدا حرف بزن:)به خدا نزدیک شو

من بیشتر میترسم اینطوری‌ نمیدونم چرا🙂

یا وقتی میگن عمر دست خداس داغون میشم

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
با خدا حرف بزن:)به خدا نزدیک شو

😔خدام دیگ بم گوش نمیده انقدگریه میکنم حالم واقن بده داروهای روانپزشکم نتونستم بخورم عوارض داد۱۹ماهه بعدزایمان درگیرم

من بیشتر میترسم اینطوری‌ نمیدونم چرا🙂 یا وقتی میگن عمر دست خداس داغون میشم

وای منم تایه خبرمرگ میشنوم داغون میشم میگم الانم نوبت منه😑😑🥴دیگ واقن بعضی وقتاخندم میگیره ب حال خودم ک چرااینجوریم

وای منم تایه خبرمرگ میشنوم داغون میشم میگم الانم نوبت منه😑😑🥴دیگ واقن بعضی وقتاخندم میگیره ب حال خ ...

دقیقاااا🥲

من 16 سالمه و مشکل خانوادگی و بیماری و ... ندارم ولی خیلی میترسم تا یه خبر فوت یا اسم قبر و مزار و .... میاد حالم بد میشه

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
دقیقاااا🥲 من 16 سالمه و مشکل خانوادگی و بیماری و ... ندارم ولی خیلی میترسم تا یه خبر فوت یا اسم قب ...

چراهمه درگیراین افسردگی ان هرتاپیکیومیخونم همه ازاین کوفتی زارمیزنن درمانم نداره اصن یکی میگ باداروخوبشدم یکی میگ داروبده خوددرمانی کن جاهای شادبروموندم چیکارکنم

شماحالتون چجورمیشه

یکدفعه داغ میکنم قرمز میشم نفسم بزور بالا میاد و فکر خیال خفم میکنه همش گریه میکنم....

چراهمه درگیراین افسردگی ان هرتاپیکیومیخونم همه ازاین کوفتی زارمیزنن درمانم نداره اصن یکی میگ باداروخ ...

من یه مدت خود به خود بهتر شدم دوباره یه سالی میشه که برگشت

ازمایش ایناندادی شایدیچی بدنت کمه اینجورمیشی

نه همه چیم اوکیه ولی حمله پانیک بهم دست میده

مشکلم اینه حتی به مامانمم که روانشناسی خونده نمیگم🥲

[QUOTE=284057419]من یه مدت خود به خود بهتر شدم دوباره یه سالی میشه که برگشت[/QUمنم خوب بودم تازه شروع شده البته من بعدزایمان درگیری پیش اومدمادرشوهرم منوب اینروزانداخت یسال من ازخونه فراری بودم نمیتونستم بمونم خفه میشدم دکترنموندگشتم ازقلب بگیرتاهربارک حمله عصبی بم دس میدادتواورژانسابودم تپش قلبم جوری بودک صداشومیشنیدم نفسم بالانمیومدسرتاپامیلرزیدم دندونام قفل میشدتااینحدوحشتناک اوناگمشدن امابازاین حال بدهس تووجودم ترس ازمردنم ک بچه روکی نگهمیداره نکنه بااین حال بدایباربمیرم کلافه شدم دیگ

نه همه چیم اوکیه ولی حمله پانیک بهم دست میده مشکلم اینه حتی به مامانمم که روانشناسی خونده نمیگم🥲

وای تودیگ کی هستی مامانت روانشناسه بگوراه حلی بت بگ بمام بگودیوونه خیلی حس بدیه 

2824
2823
2791
2779
2792