2777
2789
منم یدونه دارم نمیدونم چطوریه تو سایت که یه قمیت زدن ازدوستام که میپرسم میگن قیمت تمام سکه رو تقسیم ...

یعنی تقریبا 8 تومن 🥲

چقد کم میشه

من پول لازم دارم🙁🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی ۱/۶۰۰ ازش کم میکنن؟ نه بابا چه خبره

ببر پیش همونی که ازش خرید و پلمپ خودشه و اسمش روشه

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
یعنی ۱/۶۰۰ ازش کم میکنن؟ نه بابا چه خبره ببر پیش همونی که ازش خرید و پلمپ خودشه و اسمش روشه

کادو عروسیم بوده نمیدونم از کجا خریدن

شنیدم سکه موقع فروش خیلی ضرر نداره 

منم یدونه دارم نمیدونم چطوریه تو سایت که یه قمیت زدن ازدوستام که میپرسم میگن قیمت تمام سکه رو تقسیم ...

به حرف دوستات گوش نده عزیزم نهایت کم کنن توی بدترین شرایط یکی دو تومنه. در حالت عادی حدود ۳۰۰،۴۰۰ تومنه

مگر اینکه سکتون بدون پلمپ و غیربانکی و ضرب قبل ۸۶ باشه 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
کادو عروسیم بوده نمیدونم از کجا خریدن شنیدم سکه موقع فروش خیلی ضرر نداره 

خب مگه پلمپ نیست و وکیوم نداره؟ اسم پلمپ کنندش روی بستش زده که! یعنی فقط همون یه سکه دایره شکل هست و هیچ کارت مربع شکلی دورش نیست؟

نه پلمپ ولی روش نوشته 1386

خب طرح جدیده که نوشته ۸۶