2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

95 بازدید | 12 پست

سلام شما به حرف قدیمیا اعتقاد دارید؟پسرمو بردم شهرستان رگ وسط دوابروش حالت کبود مشخص چند نفر سن بالا دیدن گفتن بچه بعدیتم پسره این راست یا خرافاته کسی تجربه ای داره؟

خرافات .دوست داری بچه دومت هم پسر باشه؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چرا😒شدی برای منم سوال بود گفتم بپرسم شاید کسی این حرفو قبول داشته باشه

آخه قربونت تو این دوره زمونه این چیزا دیگه معنی نمی ده
جنسیت بچه پنجاه پنجاهه
خیلی احتمال داره این چرت و پرتا درست در بیاد

آخه قربونت تو این دوره زمونه این چیزا دیگه معنی نمی ده جنسیت بچه پنجاه پنجاهه خیلی احتمال داره این چ ...

هردفعه میرم زنای شهرستان دائم میگن رد مخ میرن من دوست دارم از هردو داشته باشم بچه اولم پسره 

نه عزیزم پسر دارم یدونه بچه بعدی فعلا اصلا درکار نیست  خودمم عاشق دخترم دوست دارم از هردو داشته ...

اره منم الان باردارم پسره دوس دارم بعدی دختر باشه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬
انشالله خدااز هردو سالمشد بهمون میده

مرسی عزیزم