امسال نهمم تقریبن ماه دیگ امتحاناتم شروع میشه امیدی ندارم من از اول سال حتی لای کتاب و باز نکردم سفیده سفیده از درس خوندن بدم میاد نمیدونم چطور قبول بشم امسالو یکی هست واسع خوندن و انگیزه کمکم کنه ؟ کتاب جلوم میزارم سر درد میگیرم حالت تهوع میگیرم هیچیو بلد نیستم اصن نمیفهمم وقتی میخونم انگار که نخوندم اصن چیکار کنم 😔؟ خیلی دوس دارم برم رشته فنی حرفه ای سینما یا طراحی دوخت بزنم ولی وقتی نمیتونم درس بخونم چطور به انتخاب رشته امیدوار باشم موندم آخر سال چطو تو رو خانوادم نگاه کنم 😩
حالا من درسخوان بودم ولی الان پشیمونم چرا بهتر نخوندم چرا رشته مورد علاقمو دنبال نکردم تا الان واسه خودم کسی بشم....
مشکلت دقیقا چیه
کدوم درسها رو دوست داری
کدوم ها برات راحته؟
تمرکز داری؟
چی اذیتت میکنه دقیقا؟
به این سوالا جواب بده بتونیم بهتر راهنمایی کنیم به هر حال هرچیزی راهکاری داره
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
قبولی منظورت چیه؟؟ نمونه تیزهوشان؟ اونا که نمیشه مگر اینکه با انگیزه بشینی بخونی معلم خصوصی بگیری باهات کار کنه که بتونی بری نمونه(تیزهوشان رو بعید میدونم بشه آورد)، اگه هم منظورت رشته س که رشته اوردن کاری نداره، رشته آوردن کار سختی نیست مخصوصا فنی و هنرستان