2777
2789
عنوان

مادر شوهر

62 بازدید | 6 پست
نمیفهمم چرا اینهمه توقع داره از خانواده عروس . اون وقت خودش نشسته و هی غر میزنه ... پیره و بی سواد بخدا از غر زدناش خسته شدم من شوهرم ساعت ٦ میاد خونه مادرش اینا مافیه من یه ربع دیرتر برسم حتما زده اعصاب شوهرم رو خورد کرده ... نشسته و دستور میده
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
پند گفتن با جهول خوابناک / تخم افکندن بود در شوره خاک چاک حمق و جهل نپذیرد رفو / تخم حکمت کم دهش ای پندگو مولوی
آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اصن باهاش بحث نمیکنم اما حرفاش خیلی تو اعصابه بخذا .... خدا خودش ما رو از اینا دور کنه تا اون موقع قدرمون رو بدونن
به خدا میسپارمش ... بچه ها یه ربع ساکت نمیشینه همش دهنش میجنبه دیگه دارم کلافه میشم
از دست این مادرشوهرا فکر میکنن تو کل دنیا خودشون فقط زحمت بزرگ کردن بچه رو کشیدن و تا هر موقع که بخوان اجازه دخالت دارن
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹