2777
2789
عنوان

چرا بدنم میلرزه؟ 🥺

392 بازدید | 9 پست

یه دوره ای قرص اعصاب میخوردم البته ضعیف بود سرترالین و دپاکین بود همش خواب بودم خودم کمش کردم  از هر روز رسوندم به یک روز در میون و بعد دو روز و سه روز و الان قطع کردم. یکسال خوردم پزشکم چند بار عوض کردم اصلا به حرفم گوش نمیدن تا میشینی میگن چی میخوری و دوباره همون رو مینویسن. فکر کردم اینجور تا اخر عمر باید دارو بخورم و خودم کم کردم ولی یهو قطع نکردم. الان چند روز وقتی خوابم خودم می فهمم بدنم از داخل میلرزه ولی همسرم چیزی متوجه نمیشه یا بااینکه خوابم تو سرم سرو صدا هست  یه حال خاصی ام هی میگم الان میمیرم انگار قلبم نمیزنه.  از قطع قرصام سه ماه گذشته و الان یه هفته هست اینجورم. نمی دونم مال قرصا بوده؟  دوباره اعصابم بهم ریخته؟ این یک ماه خیلی تلاش کردم حالم خوب باشه ورزش می کنم سفرو تفریح رفتم  فیلم خوب می بینم اعصابم اروم بوده واقعا. نمی دونم یعنی یه چیزی از قبل نهفته بوده الان داره بروز میکنه؟  دلم نمیخواد برم روانپزشک دوباره دارو بخورم 🥺

سرترالین که عوارض نداره چرا قطع کردی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دپاکینننن و سررترالینننن ضعیفن؟؟؟!مال هموناست.یه بسته بوسپیرون بگیرن ده میلشو.هروقت ناراحت بودی روزی ...

خود دکتر گفتن اینا ضعیفن چون من همش میگفتم من نمیخوام قرص بخورم من دارم تلاش می کنم حالم بهتر بشه میگفتن اینا ضعیفه  بخور چیزی نیست که. 

سرترالین که عوارض نداره چرا قطع کردی

خسته شده بودم یکسال بود داشتم دارو میخوردم و هیچ کمکی بهم نکرده بود فقط میخوابیدم  ده کیلو اضافه وزن اوردم تو یکسال. من بیشتر با روانشناس حالم خوب میشد ولی روانپزشک میگفت دارو لازم داری 🥺

خود دکتر گفتن اینا ضعیفن چون من همش میگفتم من نمیخوام قرص بخورم من دارم تلاش می کنم حالم بهتر بشه می ...

من داروسازی خوندم و میدونم چی توشونه.فقط یه بسته بوسپیرون ده میل بگیر مثلا یه ساعتیکه مشکلت میخاد شروع بشه نیم ساعت قبلش هرروز بخور.نگران نباش

من داروسازی خوندم و میدونم چی توشونه.فقط یه بسته بوسپیرون ده میل بگیر مثلا یه ساعتیکه مشکلت میخاد شر ...

ممنون عزیزم.من مشکلی ندارم یعنی تلاش می کنم حالمو خوب نگه دارم از چیزایی که حالمو بد می کنه دور میکنم وقتی ام دیدم دارم کلافه میشم میرم ورزش می کنم.این علائم یک هفته اس رو تو خواب دارم. لرزش رو خودم متوجه میشم ولی نمود خارجی نداره چون همسرم متوجه نمیشه 

ممنون عزیزم.من مشکلی ندارم یعنی تلاش می کنم حالمو خوب نگه دارم از چیزایی که حالمو بد می کنه دور میکن ...

از داخل لرز داری میفهمم منطورتو.یه سرچ هم بزن قرص بی عارضه ایه و کارش دور کردن افکار آزار دهندست.انشاالله موفق باشید