2777
2789

من سال آخر نتونستم بخاطر کرونا و مدرسه مجازی و ازدواج کردنم خوب درس بخونم کلا امتحان ندادم 

الان که ۲۰ سالمه هنوز علاف مدارس بزرگسال هستم برای دیپلم گرفتن امسال فکر میکنم معدل دوازدهمم ۱۱ یا ۱۲ میشه 

سال های قبل یعنی دهم و یازدهم معدلم ۱۹/۵و ۱۸/۵بود 

حساب کنید معدلم چند میشه تقریبی ؟

میخوام با سوابق برم دانشگاه میخوام بدونم چه رشته ای رو میتونم بخونم بین روانشناسی و حسابداری هم موندم به نظرتون کدوم رشته بهتره ؟رشتم تجربی بود 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دهم معدلم بیست بود یازدهم 19.72

و دوازدهم به خاطر کرونا و مجازی بودن شد 15

که بعد با ترمیم چند تااز درسا رسوندمش به 19

واقعاً گند بزنن کرونارو من امید پزشکی به خودم داشتم گند خورد توش 

به نظر من روانشناسی بهتره 

حسابداری اگه استخدام بانک بشی یا مهاجرت کنی خیلی عالیه 

منم دهم معدلم بیست بود یازدهم 19.72 و دوازدهم به خاطر کرونا و مجازی بودن شد 15 که بعد با ترمیم چند ...

واقعا کرونا گند زد به زندگیمون 

واسه استخدام بانک باید خیلی بخونم ؟به نظرت دانشگاه آزاد برم یا چه دانشگاهی؟

واقعا کرونا گند زد به زندگیمون  واسه استخدام بانک باید خیلی بخونم ؟به نظرت دانشگاه آزاد برم یا ...

آره واسه استخدام بانک باید خیلی بخونی 

دولتی اگه بری کار راحت تر گیرت میاد 

حالا باز هر جور خودت راحتی

دلیل اینقددد اختلاف معدل چیه؟ ینی ۱۹ و ۱۸ رو مجازی دادی اون ۱۱ حضوری؟ 

نههههه دهم یازدهم که کرونا نیومده بود حضوری میخوندیم تو مدرسه کامل یادمیگرفتم 

ولی دوازدهم غیر حضوری شد بخاطر کرونا منم کلا قید درسو زدم چون نخونده بودم الان دارم دیپلم میگیرم تو مدرسه بزرگسال و دیگه از درس خوندن سرد شدم ۱۱ بخاطر همونه لعنت به کرونا 

دلیل اینقددد اختلاف معدل چیه؟ ینی ۱۹ و ۱۸ رو مجازی دادی اون ۱۱ حضوری؟ 

نه عزیزم مثلا من دهم حضوری بودم معدلم بیست بود سالای قبلشم که حضوری بود همین بود 

به خاطر مجازی شدن کلاسا و یادگیری ناقص معدل دوازدهممون کم شده 

آره واسه استخدام بانک باید خیلی بخونی  دولتی اگه بری کار راحت تر گیرت میاد  حالا باز هر ...

راستش میدونی من فقط دانشگاه بخاطر اینکه از هم سن هام عقب نیوفتم و یه تجربه ای باشه میخوام برم چون به درس و کنکور دیگه امیدوار نیستم ولی میخوام یه رشته ای برم که بعدا اگه نظرم عوض شد حداقل بتونم یه کار پاره وقتی با اون رشته پیدا کنم 

ولی خودم میدونم که پتانسیل یادگیری رو دارم فقط حوصله تلاش کردن واسه شو دیگه ندارم

الان مثلا دارم کلاس آرایشگری میرم مربی هرچی یاد میده زود یادمیگیرم خودش هم میگه زود یادمیگیری ولی تلاشم برای تمرین خیلی کمه 

واسه همین میدونم میتونم درسو بخونم ولی نمیخوام به درد نخور باشه

والا معدل دیپلم فقط دوازدهم حسابه تا اونجایی که من میدونم

وا مگه تمام درسهای دهم یازدهم دوازدهم با یه فرمول خاصی ضرب و تقسیم نمیشن که کل معدل دیپلم بدست بیاد

وا مگه تمام درسهای دهم یازدهم دوازدهم با یه فرمول خاصی ضرب و تقسیم نمیشن که کل معدل دیپلم بدست بیاد

نه عزیزم فقط معدل دوازدهم حسابه 

به نظرم سریع برو  مدرسه بزرگ سال ترمیم معدل ثبت نام کن