2777
2789
عنوان

چجوری بابامو بندازم زندان

484 بازدید | 30 پست

سلام خانوما خوبین من یه دختر ۱۸ ۱۹ سالم که ۳ تا خواهربرادریم بابام هم هرروز مارو میزنه مامانمو میزنه وقتی هم مامانم قهرمیکنه میره خونه مادربزرگم بازم میاد التماس میکنه مامانم خیلی گناه داره بابام هم عیاشه بارهزار تا زن میگرده حتی خونه هم اورده بود دوتا زن رو معتاد هستش یه هفته پیش مواد اورده بود یه عالمه خونه به سرم زد که پلیس خبر کنم ولی بعد پشیمون شدم الان دیگه مطعنم میشه کمک کنین بگین چیکارکنم امروزم یجوری که کم مونده بود از حال برم باچه بهانه ای زندان بیوفته

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکم مواد بذار خونتون بزنگ بیان ببرنش

البته زیاد نباشه که اعدامش کنن کمم نباشه که بگن مصرف شخصیه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
اعدامش کنن بهتره راحت میشن کلشون 

هرچی باشه باباشه راضی به مرگش نیس بعدم ممکنه عذاب وجدان بگیره

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
یکم مواد بذار خونتون بزنگ بیان ببرنش البته زیاد نباشه که اعدامش کنن کمم نباشه که بگن مصرف شخصیه

خاک تو سر من بکنن هزار کیلو مواد اورده بود ولی دخترم دیگه دلم به رحم اومدولی دیگه از دستش به زار اومدیم