2777
2789
عنوان

پریودی

113 بازدید | 17 پست

چرامن پریودمیشم دردندارم یعنی مشکل دارم الان پریودشدم اسلا هیچی حس نکزدم

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

برو خداتو شکر کن

چی بگم میگن بایددردداشت که مثلا تخمداناقوین 😕

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرده ای ولی هنوز گرمی نمی فهمی 😆😆

من دو روزه دارم عین سگ واق واق میکنم از درد حتی تو خوابم آرامش ندارم 😩😩😭

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
مرده ای ولی هنوز گرمی نمی فهمی 😆😆 من دو روزه دارم عین سگ واق واق میکنم از درد حتی تو خوابم آرا ...

اخییی نبابا یه بچه دارم 😂

چراخوب بایددردذاشت واقعا

منم دیدم ی سری درد ندارم 

ولی منم اول های پریودی م بدون درد واسون بود ولی الان میمیرم ‌زنده میشم هم دل درد میگیرم هم سر درد های وحشتناک کلا تو عذابم 

واییی عزیزم مسکن بخور  اگ درد غیر عادی داری برو دکتر سونو‌بده

غیر عادی نیس ولی درد پریودی بد ترین درد دنیاس ما هم ارثیه درد کشیدن 

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
منم دیدم ی سری درد ندارم  ولی منم اول های پریودی م بدون درد واسون بود ولی الان میمیرم ‌زنده می ...

اخیی عزیزم مسکن بخور درذزیادهم غیرطبیعیه

اخییی نبابا یه بچه دارم 😂

این اصطلاح منو جاریمه مثلا من بگم فلان جام زخم شد ولی درد نداره جاریم میگه چیزی نیس.   مردی گرمی نمی فهمی 😄😄

این اصطلاح منو جاریمه مثلا من بگم فلان جام زخم شد ولی درد نداره جاریم میگه چیزی نیس.   مردی گرم ...

عزیزم🤣🤣