2777
2789
عنوان

برای بدنیا اومدن بچه چه هدیه ای خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 57 پست
اخه اینا خیلیییی ریزن. من روم نمیشه انقدی کادو بدم. بعد من نظرم رو پلاک حروفه. اونا فک کنم گرون میشن ...

اینا خیلی ریز نیستن بعدم برای نوزاد میخوای بدی برای گردن نوزاد خوبه من مثال گفتم اینو

تو طلافروشی ها بگردی هم مدلای مختلف میبینی هم وزنش و درست میگه هم فاکتور میگیری

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

برای هدیه هیچ وقت نباید از توانت بیشتر مایه بذاری من اگر جای برادرت و خانمش بودم ‌و هدیه خارج از توانت میاوردی قطعا ناراحت میشدم کدوم برادری حاضره خواهرش قرض کنه براش هدیه بیاره ؟ وقتی جفتتون درآمد ندارید معلومه که قرض کردید دیگه 

مقداری ببر که در توانته حتی اگر اون توان کم باشه ارزشمنده ,  قرض نکن اصلا 

خواهر من سر تولد بچه م پول نداشت دو تا دونه ماشین کوچولو خرید آورد

.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا خیلی ریز نیستن بعدم برای نوزاد میخوای بدی برای گردن نوزاد خوبه من مثال گفتم اینو  تو طلاف ...

اره درست میگی باید برم بگردم. مرسی عزیزم از راهنماییت

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
اره درست میگی باید برم بگردم. مرسی عزیزم از راهنماییت

فدات  

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
دوستان منم خواهر زادم قراره بدنیا بیاد نمیدونم چی کادو بدم. همسرم میگه پلاک اول اسمشو بگیریم ولی فک ...

دی جی کالا

تخفیف خرید اول هم تو سایتا برگرد پیدا کن

نکته های نظر بالای رو هم بخون

آقا هستم