2777
2789
عنوان

برای بدنیا اومدن بچه چه هدیه ای خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 57 پست
یه پلاک کوچولو بگیر ۷۰۰ ۸۰۰ میشه

جدی پلاک ۷۰۰ ۸۰۰ ی هم داریم؟؟

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان  ی تومن بده. 

چون میگی وضعم خوب نیس بد 7 ماه دندون در میاره دندونی بابد براش کادو بخری اون موقع جبران میکنی یا تولدش یا همین جوری  وقتی میری دیدنش ی چی بخری ببری براش مثل لباس و اینا

گاهی لیاقتمون خیلی بالا تر از داشته هامونه
همون یک ونیم تا دوتومن خوبه، چون ماهگرد داره، عیدی داره باز تولد داره 

ماهگرد چیه دیگه 

ماهگرد برای مامان باباست 

مگه به عمه هم ربط پیدامیکنه؟! 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

استارتر من اگه قرار بود سه تومن بدم حتما حتما یه پلاک نوزادی قشنگ میخریدم با زنجیر استیل رنگ ثابت ظریف 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

دوستان منم خواهر زادم قراره بدنیا بیاد نمیدونم چی کادو بدم. همسرم میگه پلاک اول اسمشو بگیریم ولی فک کنم خیلی زیاد بشه در توانمون نیست اگه بالا دوتومن بشه. بنظرتون پلاک حروف انگلیسی دومیلیونی هست؟؟یه سکه پارسیان بدم یا پول نقد؟

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
جدی پلاک ۷۰۰ ۸۰۰ ی هم داریم؟؟

اره این رو ببین از ۴۰۰ شروع میشه تا برو بالا گرم هاشون فرق داره

https://s2.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۰۷_۱۵۴۰۴۵_digikala_kc8f.jpg

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
اجازه دارم این سوال خصوصی رو بپرسم؟ اگه ناراحتتون می کنه جواب ندید  گستاخیم رو ببخشید  ...

نه عزیزم این چه حرفیه 

ما دوتامون دانشجوییم در حد خرج روزمره پدر مادرامون برامون هر ماه میریزن ولی خب مقدارش جوریه که در طول ماه میتونیم خرجای خودمونو بدیم دیگه برای کار اضافه نمیمونه 

اره این رو ببین از ۴۰۰ شروع میشه تا برو بالا گرم هاشون فرق داره https://s2.uupload.ir/files/screen ...

اخه اینا خیلیییی ریزن. من روم نمیشه انقدی کادو بدم. بعد من نظرم رو پلاک حروفه. اونا فک کنم گرون میشن نه؟؟