2777
2789

سلام عزیزم 

چقد خوبه که خانمایی مث شما به دنبال مستقل شدن و درامد زایی هستن،واقعا بهتون افتخار میکنم

الانکه بورس فایده نداره اخه افت کرده

براچی راجب فارکس مطالعه نمیکنی،درامدش دلاری هست و میدونی ک الان دلار چنده؟

شما روزی ۵ دلار هم سود کنید عالیه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  چقد خوبه که خانمایی مث شما به دنبال مستقل شدن و درامد زایی هستن،واقعا بهتون افتخار ...

سلام ، خواهش میکنم لطف دارین

حساب ارزی مخواد؟ندارم حس میکنم خیلی سخت باشه

بورس الان فقط برای خرید ارز اولیه خوبع شانزدهم یه ارزه ارائه شد خودم خریدم

موفق باشین ، خوب من آشنایی ندارم در همین حد که یاد بگیرم تو بورس سرمایه گذاری میکنم خیلی کم

یروز رفته بودم بانک بعد دیدم یه اقایی داشت راجب همین‌موضوع ها حرف میزد،کارمند بانک عموم بود بعد پرسیدم راجبش

عموم گف توی بازارای مالی فعالیت میکنه

عموم واسطه شد و من پیش همون اقا اموزش دیدم

خدا خیرش بده

دوهفته ای هست ک ربات فارکس ازش خریدم تا الان ک‌خوب جواب داده خداراشکر

یروز رفته بودم بانک بعد دیدم یه اقایی داشت راجب همین‌موضوع ها حرف میزد،کارمند بانک عموم بود بعد پرسی ...

ممنون ، پس احتمالا یکی از استادهای سابقم هم آشنایی دارن حتا مشورت میگیرم راهنمایی خوبی کردین

چطوری باهاش آشنا بشم؟ پیج خاصی داره؟

همش با خودم میگم مگه ما چی کم داریم ک‌نتونیم مثل اینایی که روزانه میلیاردی تو فارکس پول به جیب میزنن باشیم

اگه بدونید که فارکس چقد درامد داره هرروز حسرت میخورید که چرا زودتر اطلاع نداشتین

همش با خودم میگم مگه ما چی کم داریم ک‌نتونیم مثل اینایی که روزانه میلیاردی تو فارکس پول به جیب میزنن ...

خوب چون درگیر مشکلات کوچیک و بزرگیم ولی من حتما ازش اطلاعات بیشتری میگیرم