2821
2789
عنوان

تعیین جنسیت

441 بازدید | 5 پست

تازگیا کسی ازمایش تعیین جنسیت داده بهش بگن ۸۵٪ پسر تو هفته ۹ و پسر نبوده باشه بچش؟؟؟؟

تاپیک های قبلی و خوندم میخوام ببینم جدیدا کسی بوده یا ن

پارسه ازمایش دادم

ی ازمایش هست فقط جنسیت رو میگه ۸۸۰ تومن

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
سلام عزیزم بالاخره جنسیت نینی تون چیشد...منم دقیقا باشما آز تعیین جنسیت دادم آزمایشگاه پارسه دقیقا ج ...

بله عزیزم درست بود برا من پسر بود ولی سقط شد متاسفانه

بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وااااای خیلی ناراحت شدم مگه میشه اخه چرا سقط؟هرچند قسمت نبوده انشاالله  خدا بهت یه پسر خوشگل می ...

بخاطر نارسایی دهانه رحم تو ۱۱ هفته و ۶روز

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   محدثه_1401  |  13 ساعت پیش