تازگیا کسی ازمایش تعیین جنسیت داده بهش بگن ۸۵٪ پسر تو هفته ۹ و پسر نبوده باشه بچش؟؟؟؟
تاپیک های قبلی و خوندم میخوام ببینم جدیدا کسی بوده یا ن
پارسه ازمایش دادم
ی ازمایش هست فقط جنسیت رو میگه ۸۸۰ تومن
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
بله عزیزم درست بود برا من پسر بود ولی سقط شد متاسفانه
بعد روزای سختی ک گذشت امروز ۱۴۰۲.۵.۱۸ بی بی چکم مثبت شد🤰🏻😍ایشالا این دفعه همه چی خوب پیش بره و نی نی سالم بیاد بغلم بدونه دردسر🤱🏻خداروشکر ک تونستم بچمو سالم بغل بگیرمش و از داشتنش لذت ببرم👶🏻
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
وااااای خیلی ناراحت شدم مگه میشه اخه چرا سقط؟هرچند قسمت نبوده انشاالله خدا بهت یه پسر خوشگل می ...
بخاطر نارسایی دهانه رحم تو ۱۱ هفته و ۶روز