2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه شکم و پهلو خیلی دیر اب میشه و سخت من که یه مدت رژیم رعایت کردم حلقه زدم ولی تاًثیر ندیدم

من خو سه ماه رژیم گرفتم ده کیلو کم گردم شکم هم کم شد فکر کنم صد درصد رعایت نمیکنین خخخ

متاسفانه شکم و پهلو خیلی دیر اب میشه و سخت من که یه مدت رژیم رعایت کردم حلقه زدم ولی تاًثیر ندیدم

حتما مثلا روزه بگیری یا سه چهار ماه مثل روزه دار زندگی کنی شیکم آب میشه به نظر من 

من خو سه ماه رژیم گرفتم ده کیلو کم گردم شکم هم کم شد فکر کنم صد درصد رعایت نمیکنین خخخ

خخ شاید منم فقط شکم دارم لاغرم رژیم میگیرم بدنم لاغر میشه ولی شکم پهلو دگه تخت نمیشه اون جوری که میخوایم

دختری از دیار غم ۱۳۸۲
حتما مثلا روزه بگیری یا سه چهار ماه مثل روزه دار زندگی کنی شیکم آب میشه به نظر من 

من احساس مبکنم ورم داره چون بعدغذاگنده میشم شکمم نه رون دارم نه باسن فقط شکم مثل یک توپه😅

2790
2778
2791
2779
2792