2789
عنوان

سونو جنسیت

93 بازدید | 12 پست

خانوما من دیروز رفتم برا طول سرویکس و فهمیدن جنسیت و اینک وضعیت جنینو بدونم اول ک رفتم گفت دختره باز ولی پاهاش مشخص نیس مطمعن نیسم برو یه دور بزن یه ساعت بعد بیا یه ساعت بعد رفتم ی چیز شیرینم خوردم باز رفتم گفت پاهاش بسته من از دست این لجباز چیکار کنم خاهشن ببینید چیز غیرنرمالی میبینید تو برگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه ماهه غربالگری اول رفتم چنروز پیش اینقد عکس سونو بیکیفیته که هیچی معلوم نیست توش کلیم پول میگیرن ولی دکتره گفت ۶۰ درصد پسره عزیزم ان شاالله هر چی هست سالم و سلامت باشه و ان شاالله جنسیت دلخواهتون باشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
همه چی خوبه  فقط طول سرویکست کمه باید استراحت باشی خیلی مواظب باشی

عزیزم سرویکس من باید چند باشه اولای هفته ۱۳ هستم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
عزیزم سرویکس من باید چند باشه اولای هفته ۱۳ هستم

از ۳۰پایین تر دکتر سرکلاژ انجام میده و دهانه ی رحمو میدوزه

۳۵ نرماله و ۳۵به بالا عالی

۳۵تا ۳۰هم نیاز به استراحت و مراقبت داره

جان عزيزاتون تاپيك سياسي نزنين .نميتونم جلوخودمو بگيرم تعليق ميشم .ديگه سيم كارت ندارم 😭
از ۳۰پایین تر دکتر سرکلاژ انجام میده و دهانه ی رحمو میدوزه ۳۵ نرماله و ۳۵به بالا عالی ۳۵تا ۳۰هم نی ...

مال من ۴۳ بود عزیزم ممنونم

خداروشکر  عالیع❤️

خداروشکر،زنده باشید عزیزم🌹❤️