2777
2789
عنوان

پرخوری بچه

887 بازدید | 13 پست

خانما من دخترم هم تپله هم قدش بلنده ۶ سالشه ولی دیروز رفتم داروخونه چشمم افتاد پودر گین آپ کودکان یکی خریدم براش از دیروز یکسره میگه گشنمه هرچی میخوره سیر نمیشه فقط ی سوال میگم ی وقت نترکه خخخ چقدر زود جواب داده لامصب البته شوهرم از لاغر خوشش میاد میگه نکنه ش بادکنک ولی من تپل دوست دارم خب 

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کارت واقعا اشتباه هست بعدا خودت پشیمون میشی من دخترم لاغر بود آنقدر بردمش دکتر و شربت خوروندم الان معدش باز شده کمبود وزنش جبران شده هیچ اضافه وزنم پیدا کرده الان میخوام ببرمش دکتر که کم کنه😑

اون برای کسی هست که کمبود وزن داره ‌. لاغر دوست داره تپل دوست دارم یعنی چی ؟ 😶

به دوست داشتن شما که نیست باید bmi بدنش نرمال باشه یعنی نسبت قد و وزن در غیر این صورت هم چاقی مشکل به وجود میاره هم لاغری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کارت واقعا اشتباه هست بعدا خودت پشیمون میشی من دخترم لاغر بود آنقدر بردمش دکتر و شربت خوروندم الان م ...

اخه از بچه لاغر خوشم نمیاد تپلی بهش میاد 😥😥😥

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم 

نکن این کارو بچه گناه داره به خواهر دوست داشتن شما چند سال دیگه میشه یه دختر گوشه گیر و افسرده 

زنداداشم معلمه دخترشو میزاشت خونه ی مادرش اونم از صبح تا شب انواع غذا ها و خوراکی ها به زور میداد به بچه 

زندادشم خودش ناراحت بود می گفت بچه م اضافه وزن داره ولی مادرش گوش نمی کرد الان 14 سالشه 85 کیلوعه 

با اینکه شاگرد اوله کلاسه ولی بخاطر چاقیش افسرده شده با کسی دوست نمیشه لباس مناسب سنش هم پیدا نمیشه یا باید بدوزن یا لباس زنونه بپوشه

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
نکن این کارو بچه گناه داره به خواهر دوست داشتن شما چند سال دیگه میشه یه دختر گوشه گیر و افسرده  ...

جدی یا خدا ۸۵کیلووووو چقدر اضافه وزن داره طفلی .نه من دخترم خودش تپله .ولی اینم دادم بهش اشتهاش ۳ برابر شده .

اخه از بچه لاغر خوشم نمیاد تپلی بهش میاد 😥😥😥

بعد بره مدرسه نمیتونه با بچه ها بدوه بازی کنه حسابی افسرده میشه من چند نفر توی کلاس دخترم دیدم الان پنجمه. مشکلاتی مثل قند خون و چربی هم که بماند ‌. لباسای سایز خودش توی رده بچگانه گیر نمیاد و روی روحیه اش تاثیر میذاره . اینا چیزایی هست که از بچه های کلاس دخترم دیدم

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بعد بره مدرسه نمیتونه با بچه ها بدوه بازی کنه حسابی افسرده میشه من چند نفر توی کلاس دخترم دیدم الان ...

مرسی از راهنماییتون عزیزم باشه چشم دیگه بهش نمیدم

جدی یا خدا ۸۵کیلووووو چقدر اضافه وزن داره طفلی .نه من دخترم خودش تپله .ولی اینم دادم بهش اشتهاش ۳ بر ...

خب دیگه نده از این به بعد 😐

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔

عزیزم از الان باید دخترتو رژیم بدی لاغر کنه. وگرنه ۹ سال ۱۰ سال شاهد مریود و بلوغ زودرس میشه چهرش از ریخت میوفته چاقی بزرگترین معضل دنیاس که به سن بلوغ برسن خجالت میکشن افسردگی میگیرن که سینه هاشون در اومده و همسناش لاغر و خوش اندامن. مسخرش میکنن اعتماد به نفسش نابود میشه . توروخدا بچرو نابود نکن حتما ببر متخصص تغذیه وزن کم کنه

روانشناسی کودک
خب اشتهاش باز کرده یعنی خوب نیست مکمل غذاس

وقتی بچه ات تپله دیگه چه اشتهایی ؟ زیاد بخوره فقط میشه چربی

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید