سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 عنوان موی زائد 136 بازدید | 5 پست پسرم دوسالشه دیروز دیدم یه تار مو زیر بغل داره و امروز یدونه دیگه رو شکمش دیدم یعنی برای چیه؟؟؟؟؟ کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنماییم کنین یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب 1402/01/18 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26685 عزیزم اینا کرکن میریزه بعدا ولش کن نچسبی بجون بچه اذیتش نکنی الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 عزیزم اینا کرکن میریزه بعدا ولش کن نچسبی بجون بچه اذیتش نکنی مو مشکی و ضخیمِ یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26685 مو مشکی و ضخیمِ اشکال نداره خودش میریزه تودست نزن تحریک نکن الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
سمیرا243 مدیر استارتر عضویت: 1394/05/28 تعداد پست: 1574 اشکال نداره خودش میریزه تودست نزن تحریک نکن ممنون عزیزم بهم قوت قلب دادی، از دیشب که دیدم خیلیی نگران بودم یا رب یا رب یا رب خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب
معشوقهzیبا عضویت: 1400/11/27 تعداد پست: 26685 ممنون عزیزم بهم قوت قلب دادی، از دیشب که دیدم خیلیی نگران بودم ای جانم عزیزم انقد بچه ها موهای بلند بلند درمیارن بعدا همه میریزه نگران نباشبعضی بچه ها مثل میمون بدنشون پررررمو میشه همش میریزه بچه توکه مویی نداره الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲