2777
2789
عنوان

نظرتون چیه یکم حس ششمی باشیم!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 117 پست
ن پاکسازی پوست

هی میگی هنرجو هی یاد نقاشی میوفتم خدم ی مدت میخاستم برم کانون کارم جور نشد میخاستم ببینم چ جوری قبولت کردن 😂

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هی میگی هنرجو هی یاد نقاشی میوفتم خدم ی مدت میخاستم برم کانون کارم جور نشد میخاستم ببینم چ جوری قبول ...

ن گلم ماکسازی پوست.خدمات پوست الان حدود ۱ساله میخام اموزش شروع کنم ولی ترسیدم.میخام این سال جدی شروع کنم.میشه بنظرت،؟ کی میشه؟

چند روز پیش ب ماشینمون تخم مرغ شکوندن. از فرداش شوهرم احلاقش عوض شد. میگن شاید یکی سحر و جادو کرده.. ...

شوهرت بخاطر کارش یکم بی حوصله و کلاغی توم میاد خونه یکم بحث می‌کنی نمی‌دونم حالا اگه درست بود بگو بقیش و بگم

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
شوهرت بخاطر کارش یکم بی حوصله و کلاغی توم میاد خونه یکم بحث می‌کنی نمی‌دونم حالا اگه درست بود بگو بق ...

من بحث نمیکنم باهاش.دلش میخاد قدم  های بزرگ برداره.. پولی و اینا واسطه معامله های بزرگ بشه.نمیدونم تاحالا انجام داده یا ن.بعضی وقتا نیگ خونه اصفهان خریدم نمیدونم راست میگ یا شوخی