راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
سلام خدمت همه من یه تعداد قرص دارم. از ترکیه تهیه کردم تاریخش تا آخر برج 10 سال 2023 . من چون دکترم مقدار دارو رو کم کرد دارو اضافه آوردم. ولی واقعا با ایرانیش فرق داره من تا خارجی مصرف کردم اومد پایین به ایرانی مقاومت نشون می داد. اگر کسی خواست میتونه به این شماره پیام بده. 09028435458
دوستان برای پیدا کردن قرص داستینکس و هر قرص دیگه ایی ک نمیدونید کدوم داروخانه داره نرم افزار TTAC که عکس یه سیب هست رو دانلود کنید و سرچ کنید اسم قرصتونو نرم افزار نشون میده کدوم داروخانه ک نزدیک به شماس داره و ختی نشون میده چند دقیقه یا چند ساعت پیش نمونه همونو فروخته و ادرس داروخانع هم نشون میده
دوستان برای پیدا کردن قرص داستینکس و هر قرص دیگه ایی ک نمیدونید کدوم داروخانه داره نرم افزار TTAC که ...
من خودم دیشب با همین نرم افزار سریع و راحت قرص داستینکس خارجیشو پیدا کردم و مستقیم با جی پی اس رفتم همون داروخونه بدون معطلی و اذیت شدن حتی قیمت قرصم نوشته ایرانی خارجیشم نوشته و
می دونم عزیزم به منم ایرانیش دادن ولی دنبال اینممیشه خارجیش حتی گروناز جا معتبر پیدا کنم ایرانیَ ...
سلام عزیزم من خودم سالهاست دارم استفاده میکنم داستینکس خارجی شرکت فایزر،و خیلی هم به سختی گیر میارم،الان دکتر مقدار هفتگی رو کمتر کرده برام،ودو بسته ۸ تایی اضافه دارم اگه میخوای بهم پیام بده که برات ارسال کنم.