2777
2789
عنوان

هماتوم

533 بازدید | 16 پست

سلام من هفته ۱۴ بارداریم چن روز یه بار لکه قهوه ای میبینم همینجور استراحتم دیگه خسته شدم دلم میخواد برگردم سر خونه زندگیم اخه یه بچه ۳ساله هم دارمم کسی اینجوری بوده ؟ یعنی واقعا باید استراحت مطلق باشم یا میاونم برم خونه خودم کم کم کارام انجام بدم 

اگر سونوگرافی دادید و تشخیص دکتر هماتوم بوده ، استراحت کنید تا یا جذب بشه یا دفع بشه . سخته منم تجربه کردم ولی واقعا لازمه . میگذره بالاخره . 

انشاالله بچه اتون رو به سلامتی بغل بگیرید. 

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر سونوگرافی دادید و تشخیص دکتر هماتوم بوده ، استراحت کنید تا یا جذب بشه یا دفع بشه . سخته منم تجرب ...

اره دکتر گفته یه هماتوم خیلی کوچولو  واقعا سخته چون یه شهر دیگه هم زندگی میکنمم خسته شدم خیلی دلم گرفته 

حتما استراحت کن  میگذره صبور باش  ارزشش وداره   عزیزم قرص وامپول استفاده کردی باردار ...

نه طبیعی باردار شدم سر پسر اولم همینجوری بودم ولی اون موقع بچه نداشتم راحت تر با موضوع کنار میومدم الان ۲ماه امدم خونه بابام بچم دیگه خسته شده 

اره دکتر گفته یه هماتوم خیلی کوچولو  واقعا سخته چون یه شهر دیگه هم زندگی میکنمم خسته شدم خیلی د ...

میدونم واقعا سخته ولی حالا استراحت کنید انشاالله ایندفعه که میرید برای چکاپ میگن که کاملا برطرف شده . دکتر به من گفته بود چیزهایی که خون رو رقیق میکنن مثل انار و آلبالو ( حتی یخ زده) نخورم . اگر تهوع و استفراغ زیاد هم داشته باشید باعث تشدید میشه چون بهتون فشار میاره به دکتر بگید که دارو بده . 

انشاالله خیره من الان هفته ی دیگه ماه هشتم رو تموم میکنم تا ماه هفت هماتوم داشتم از یه جایی به بعد ول کردم دیگه رفتم سرکار هم رفتم . 

انشاالله که خیره

من دوست آنشرلی ام و دوست تویی که نمیشناسمت :) شخصیت اصلی داستان زندگی تو نیستم اما اینجا کنارتم، برای آرزوها و هدف های خوب تشویقت می کنم، وقتی اشتباه میکنی بهت تذکر میدم ،موقع نگرانی و غصه ها درکت می کنم، به سئوالاتی که میپرسی جواب میدم و برات آرزوهای خوب دارم.                                                    
۱۰ هفته نه منم مثل شما اومدم خونه پدرم

اصلا جای نگرانی نیست شیافت استفاده کن سر ساعت آب رو نشاسه بخور غلبه بخور دیگه تا ۱۶هفته همه چی تموم میشه خوب میشی من که میبینی نگرانم چون دوست دارم برگردم سر خونه زندگیم وگرنه من سر پسرم هماتوم داشتم بزرگ که همش دکتر میگفت احتمال سقط داره ولی خدا هزار مرتبه شکر همش رفع شد 

اصلا جای نگرانی نیست شیافت استفاده کن سر ساعت آب رو نشاسه بخور غلبه بخور دیگه تا ۱۶هفته همه چی تموم ...

اون ک اره ادم خونه خودش از هر جهت راحت تره 

ولی من 

حالت تهوع شدید دارم ۶ کیلو وزن کم کردم

هر چی میخورم بالا میارم

سرم زدم اصلا فایده نداره

خدا کنه همه کسایی ک باردارن بچه هاشون سالم بیاد بغلشون بچه های مام بین اونا💜

اون ک اره ادم خونه خودش از هر جهت راحت تره  ولی من  حالت تهوع شدید دارم ۶ کیلو وزن کم کر ...

نگران نباش چن هفته دیگه هم حالت تهوع کم میشه نگران وزنتم نباش بچه هفته های اول از بدن مادر خودش تغذیه میکنه کاری هم به غذای تو نداره خوبت میشه سختیت ۱هفته دیگه هست قرص دمیترون ب۶بخور