2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی

200 بازدید | 18 پست

شب شهادت حضرت علی ع کی هست و روز عید فطر کی هست ؟

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این سوالا چ ربطی ب مذهبی داشت تقویم ببین یا گوگل سرچ کن

ندارم .تقویم هم یه روز جلوتر نشون میده گیج شدم 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

۱۹ میوفته دوشنبه یعنی شب شهادت میشه یکشنبه امروز هم ۱۶ رمضان 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
امروز ۱۶ ماه رمضانه،شب شهادت هم سه شنبه شبه،روز شهادت چهارشنبه،عید فطرم دوهفته دیگه

عزیزم .جشن عقد میشه روز پنج شنبه یا جمعه این هفته بگیریم یا نه ؟

امروز ۱۶ ماه رمضانه،شب شهادت هم سه شنبه شبه،روز شهادت چهارشنبه،عید فطرم دوهفته دیگه

اها پ اون ۱۹ میشه ضربت خوردن امام 

فروش داروهای گیاهی نظیر انواع قرصهای لاغری .چاقی.لزل(گلوتاتیون)سفیدی کل بدن . کرمهای سفیدی صورت وازبین بردن لک وکک ومک . کرمهای جوانساز دست وصورت . ابرسان قوی صورت . قرص هیربست وهیرتامین اصل . اسکرابهای صورت وبدن . انواع ماسک . وخیلیی چیزهای دگه امکان ارسال ب سراسر کشور (خواهرای عزیزم من کلی احترام واستون قائلم پس با طعنه وکنایه ریپلای نکنید )
۱۶ رمضان  ۲۳ فرودین شهادت حضرت علی

جمعه همین هفته میشه جشن عقد گرفت با نه 

جمعه همین هفته میشه جشن عقد گرفت با نه 

تا ۲۳ رمضان فک نکنم بشه 

شب قدر بعد به قول میگن سوم امام  هفته بعد پنج شنبه بندازین بهتره

یعنی ۲۵نمیشه جشن گرفت درسته ؟