2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم طلسم دارم ؟

130 بازدید | 11 پست

دوستان من هروقت برنامه میچینیم با نامزدم بریم بیرون تا لحظه ۹۰ خوب پیش میره ولی اخرش یهو یه اتفاق عجیب غریب میوفته کنسل میشه

شاید باورتون نشه الان ۷ ماهه تو این وضعیتیم 😐 هی جفتمون اماده میشیم راه میوفتیم وسط راه یه اتفاق میوفته که یکیمون مجبور میشه برگرده 

یبار مامانش اسم مامانمو پرسید ، امکان داره برا دعانویس خواسته باشه ؟؟ 

از کجا بفهمم کاری کرده یا نه ؟ یا چجور باطلش کنم 

خنثی شده   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفت ماههههههه خیلی غیرطبیعی 

بخدا اعصاب جفتمونم خورد شده ، راهشم دوره هروقت میاد حتی تا محدوده مام میرسه ولی نمیشه ببینیم همو یا بریم بیرون 

مثلا تو مرحله اشناییم امسال بیشتر از یبار نشد همو ببینیم اخلاقیات هم بیشتر صحبت کنیم 

خنثی شده   
مام اینجوری شده بودیم شک‌نداشتم فامیل بیشعورش دعا گرفته بود تحمل کردم درست شد بعدشم فرستادمش سرکتاب ...

چقدر طول کشید تا درست شد ؟ 

پس منم بگم بره اینی که گفتیو انجام بده چون واقعا اعصابمون خورد شده 

خنثی شده   
خب پس چطور انتظار داری مادرش اسم مادرتو نپرسه ؟ جوری گفتی فکر کردم تا حالا مامانتو ندیده

ما باهم دوست بودیم بعد مامان نامزدم شماره منو گرفت که برای خواستگاری زنگ بزنه همون اوایل که هنوز همدیگرو ندیده بودن زنگ زد اسم مامانو بابامو پرسید بعد شماره مامانمو گرفت زنگ بزنه بهش  بعد فقط یه قرار گزاشتیم خانواده ها همدیگرو دیدن ازون به بعد دیگه اصلا جور نشد ببینیم همو 

خنثی شده