2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دعای توسل حاجت گرفتم مادر شوهرم از حدیث کسا به هر دعایی که اعتقاد داری از اعماق قلبت همونو بخون مطمن باش جوابتو میده

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

نصر بخون 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

یک چله بردار مسئولین نابود بشن 

ماشین 50 درصد قرار گرون بشه 

اجاره خونه اینا قرار گرونتر بشه 

سکه 29 میلیون 

همه دارن طلاق میگیرن 

فرار میکنن 

ازدواج نمیکنن از ترس 

اگر فهمیدی بگو چه چله ایی ما هم برداریم

چله ی زیارت عاشورا عالیه

به خصوص اگر با چله ی شهدا قاطی کنی بهتر هم میشه

یعنی روز اول به نیابت از یه شهید جهت تعجیل در ظهور و سلامتی آقا صاحب الزمان زیارت عاشورا بخونی

روز دوم به نیابت از یه شهید دیگه جهت تعجیل در ظهور و سلامتی امام زمان بخونی

و همینطور تا روز چهلم ادامه بدی

انشاالله حاجتت برآورده میشه

به زیارت عاشورا 

من چله زیارت عاشورا داشتم قبلا در کنارش اسم چهل تا شهید نوشتم انداختم داخل ی ظرف قبل خوندن دعای عاشورا ی اسم برمیداشتم میگفتم دعای امروز به نیابت این شهید بزرگوار که واسطه بشه پیش خدا حاجتمو بده

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید