2821
2789
عنوان

همفکری میکنید؟

72 بازدید | 12 پست

من چند ماه پیش برای اتاق دخترم سرویس خواب گرفتم

تخت کتابخونه و میز تحریر دقیقا یک ماه بعدش فهمیدم ناخواسته باردارم😶 قرار نبود دیگه نی نی داشته باشیم. ولی  قدمش بر جفت چشم هام

حالا مساله اینه اتاق دخترم جا نداره برای تخت برای دومی😅 الان من چه خاکی بر سرم کنم خدا تومن دادم...

اگه رودتر میفهمیدم لااقل دو طبقه میگرفتم

تخت خودشو دو طبقه میکنن؟

خونمون یه خواب دیگه هم داره ولی به شدت کوچیکه نفر قبلی کلوزت رومش کرده ... و خوب چون انبار هم نداریم واقلا کمد ها رو لازم داریم دیوار ازادشپ شوهرم کلا کرده کتابخونه و میز کار جا برای هیچی نیس

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فعلا که نی نی به دنیا بیاد تا دوسال پیش خودت میخوابه  یه تخت کنار مادر بگیر کمد هم یه جور شلف م ...

😅 خدا رو شکر تخت کنار مادر از اولی دارم

دو تاشون ۵ سال اختلاف سنی دارن بعدا تا بزرگیشون تو یه اتاق باشن مشکلی پیش نمیاد؟ از لحاظ حریم خصوصی و ...

[QUOTE=284001614]بعد یه سوال دیگه دو تا دختر از سنی نیاز به حریم شخصی و اتاق جدا دارن میشه کلا تو یه خواب باشن من ت ...[/QUOT

من و داداشم هم اتاق بودیم یه خواهر دیگم اتاق تک داشت بستگی به بچه داره 

فقط لبخند بزن 🫶🏻
😅 خدا رو شکر تخت کنار مادر از اولی دارم دو تاشون ۵ سال اختلاف سنی دارن بعدا تا بزرگیشون تو یه اتاق ...

نه بابا😅من و داداشمم ۶سال اختلاف سنیمون کلی کیف داشت برامون  جالبه با خواهر بزرگم ۵سال اختلاف داشتیم ولی من با داداشم هم اتلق بودیم خیلی خوب بود اینجوری بچه زندگی مسالمت امیز و همکاری رو هم یاد میگیره

فقط لبخند بزن 🫶🏻
ممنونم گلم سوال اخرم اینکه شما خواهر داشتبد؟ میشه کلا تو یه اتاق باشن؟

اره من و خواهرم تو یه اتاق میخوابیدیم چرا که نشه، الان خونه ها اکثرا دو خواب هستن دیگه 

من بعد از تو اگرچه نمردم...... اما..... تمام شدم در دلتنگی🌙 خدایا خسته شدم از قسمت و حکمت.... این بار فقط برایم معجزه کن.....