2777
2789
عنوان

مهر مدرسه چیه؟😑

115 بازدید | 10 پست

رفتم اموزش پرورش برای ترمیم معدل میگه مهر مدرسه نداره

مگه همین مهر مدرسه نیست که نوشته اداره کل اموزش پرورش استان فلان 

مدیریت اموزش پرورش ناحیه ۲ شهرستان فلان

دبیرستان دخترانه .... دوره دوم 

این مهر روی گواهینامه پایان تحصیلیم بود البته ۴ تا مهر بود.

روی کارنامه هام هم بود 

پس درد این اموزش پرورش چی بود

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فک کنم منظورش مهر مدیر مدرسه بوده نمیدونم...

مگه مهر مدرسه با مهر مدیر مدرسه جداگانه هستش؟

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
خب میپرسیدی ازشون.

شلوغ بود یادم رفت وقتی اومدم خونه نگاه کردم دیدم پس این مهر چیه

اره جداست

االان مهره مدرسه چطوریه؟

مگه همینی نیست که وقتی مهر میزنی اسم مدرسه هم هست؟

االان مهره مدرسه چطوریه؟ مگه همینی نیست که وقتی مهر میزنی اسم مدرسه هم هست؟

اون مهر مدرسه است

مهر مدیر فقط اسم مدیر هست مه معمولا بالای برگه امتحانی ها اگه مثلا رئیس حوضه باشه میزنه

مهر مدیر خیلی چیز مهمی نیست مهر مدرسه مهم هست اگه مهر مدرسه داره دیگه مهر مدیر فکر نکنم نیاز باشه

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...   
اون مهر مدرسه است مهر مدیر فقط اسم مدیر هست مه معمولا بالای برگه امتحانی ها اگه مثلا رئیس حوضه باشه ...

خوب روی برگه گواهینامه تحصیلیم همین مهر هست 

من تعجبم چرا به من گفت مهر تایید مدرسه نیازه!

خوب روی برگه گواهینامه تحصیلیم همین مهر هست  من تعجبم چرا به من گفت مهر تایید مدرسه نیازه!

لابد ندیده

ولی بازم اگه میتونی از بقیه کسایی که اونجا بودند بپرس ببین شاید اونا بدونند منظورش چی بوده

ز چشم بد رخ خوب تو را خدا حفظ...