2789
عنوان

بچه ی من

223 بازدید | 14 پست

۲سال و۹ماهشه.هنوزموفق نشدم ازپوشک بگیرمش.چونکه وقتی ۲لیوان آب میخوره به فاصله ۵دقیقه ۵دقیقه جیش میکنه.انگارکنترل مثانه ش ضعیفه.بنظرتون بایدصبرکنم یادکترببرمش؟چندماه پیش دکتربردمش میگفت فعلازوده براگرفتنش.چه کنم

یه قصری بزار تو حیاط ببرش دائم پیش قصری بشونش روش بگو جیش کن هی بهش بگو تشویقش کن تا یواش یواش یاد بگیره...

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حتما دکتر ببر تو این سن دیگه باید دیر به دیر دستشویی بره،منم دخترم امادگی نداشت ولی چهارپنج ساعت طول میکشید جیش کنه

تازه فهمیدم افسرده نیستم😄فقط درگیر عادتهای غلط شدم 🥺قانون ۲۱رو اجرا میکنم😁۲۱روز ترک عادت غلط 💪بعد بشه ملکه ذهنم😅راستی رمز آرامش فقط همین یه جمله اس کاری رو که قراره بکنی بکن و خودتو خلاص کن🫰
اکثرا پسرا اینطورین، منم اوایل هر ۱۰ دیقه میبردمش دسشویی رفته رفته کمتر شد ۲۵ ماهش بود

البته بچه ها فرق دارن

لطفا واسه نی نی تو دلیم دعا کنین❤️ خدایا حاجت دل هرکی امضامو میخونه رو روا کن ❤️

ن عزیزم واقعا داره دیر میشه الان دختر من ۲ سال و سه ماهشه من کارمندم و تا ب الان هیچ وقت سعی بر گرفتن از جیشش نکردم ولی اصلا جیش نمیکنه به خودش از پوشک بدش میاد ولی بچه شما نیاز ب دکتر نداره خودت هر ۵ دقیقه ببرش یک مقدار اذیت میشی ولی بچرو از پوشک میگیری گناه داره تا ببینه چقدر بی پوشکی خوبه دیگ جیششو میگه

تو که میدونی کی وقتشه با شوخی و بازی ببرش دسشویی بعد تشویقش کن خوراکی ک دوست داره بده بهش

عزیزنمیدونم که کی وقتشه.وقتی نوشیدنیی خورده خیلی جیشش زیاده درحدی که یوقت همین الان بردمش ۲دقیقه بعدمیبینم شلوارش خیسه

من یه روشی که پسرم زودازپوشک گرفته شدحتی زودترازشیراین بودکه ازهمون نوزادیش وقتی پاهاشومیشستم جیش میگرفتمش بعدش پوشکش میکردم اینجوری هم خونه زیادنجس نشدوهم زودترتونستم ازپوشک بگیرمش

ن عزیزم واقعا داره دیر میشه الان دختر من ۲ سال و سه ماهشه من کارمندم و تا ب الان هیچ وقت سعی بر گرفت ...

گرفتم بابا.از۲سالگیش من کارم اینه.خیلی وقتاهم باهام میاد.مشکل اصلیش زیاااادوبافاصله کم جیش کردنه.

ن عزیزم واقعا داره دیر میشه الان دختر من ۲ سال و سه ماهشه من کارمندم و تا ب الان هیچ وقت سعی بر گرفت ...

۳ماه دیگه ۳ساله میشه ولی الان بخام نیم ساعت بریم بیرون خونه.توخونه دسشویی ببرمش اعتمادندارم که تواین نیمساعت خودشوخراب نکرده باشه

مشکل منو داری استارتر بچه منم ۲ سال و ۳ ماهشه کنترل مثانشو نداره یا لج میکنه مثلا تو دستشویی جیش نمی ...

دخترمن تودسشویی میریزه میادبیرون هم میریزه.همکاری میکنه.ولی فکرکنم تکررادرارداره بایدببرمش دکنر.چندماه پیش بردم آزمایش گرفت گفت عفونت ادرارنداره زوده حالاصبرکن.ولی هیچ تغییری نمرده

عزیزم مثانه و کلیه هاش سرده احتمالا، با کمک یه پزشک طب سنتی کلیه و مثانه هاشو باید گرم کنی 

پیش اورولوژ هم ببر ،البته نمی‌گم که نگران باشی ولی یه بررسی کنی ضرر نداره

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍