2777
2789
عنوان

شغل رنگ مو

| مشاهده متن کامل بحث + 11267 بازدید | 25 پست
اره من دوست دارم فقط دخترم مدرسس کارکنم بعدش کنارش باشم

نه اینجوری مشتری گیرت نمیاد .خصوصا که خانم کارمند باشه صبح نمتونه بیاد خانه دارم باشه تا عدا و نگارش نیزه کله صبح نمیاد خخخ

نه اینجوری مشتری گیرت نمیاد .خصوصا که خانم کارمند باشه صبح نمتونه بیاد خانه دارم باشه تا عدا و نگارش ...

خخ بس چیکارکنم جز رنگ چکاری درامد داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناخنم خوبه منتها میگم وقتت خیلی کمه حداقلش  باز شاید پاکسازی هم خوبه

اخه من شااااااااااید بخوام برم ازایران براهمون میخوام یه چی باشه اونجام درامد داشته باشم ناخن فک نمکنم اونجا طرفدار زیاد داشته باشه پاکسازیم نمیدونم

چرا باز نمیشه سالن میشناسم7صب بازه

شاید شما بشناسی ولی من ن دیدم ن شنیدم و ن رایجه البته مشتری هغت صبحم بعید میدونم زیاد باشه تو سالن ک بودم همه یازده ب بعد میومدن البته بودن اندکی صبح

من رنگ کارم هم صبح میرم،،هم عصر. جمعه ها هم قبلاً می رفتم الان دیگه جونم نمی گیره برم جمعه ها رو کل ...

شما هنوز ادامه میدی؟

میتونم بپرسم درآمدش چطوره؟ میصرفه برم یاد بگیرم؟

به نظرت بین مژه و رنگ کدوم درآمدش بهتره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
شما هنوز ادامه میدی؟ میتونم بپرسم درآمدش چطوره؟ میصرفه برم یاد بگیرم؟ به نظرت بین مژه و رنگ کدوم د ...

بله ادامه میدم ولی نسبت به قبل کم تر میرم سر کار.

درآمدش خوبه ولی بستگی به شهر و مهارت داره،،البته الان مشتری نسبت به قبل کم تر شده یه کم و قیمت مواد هم که هی بالا میره،،رنگ بهتره ولی زود به درآمد نمی رسه و پشت کار زیادی می خواد،،صبر و حوصله ات اگه زیاده کار با مواد خوبه.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
بله ادامه میدم ولی نسبت به قبل کم تر میرم سر کار. درآمدش خوبه ولی بستگی به شهر و مهارت داره،،البته ...

ممنون از راهنماییت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
بله ادامه میدم ولی نسبت به قبل کم تر میرم سر کار.درآمدش خوبه ولی بستگی به شهر و مهارت داره،،البته ال ...

سلام عزیزم 

اگه هیچی از رنگ کردن ندونم چقدر طول میکشد تا یاد بگیرم ؟

عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد