من دیشب از شدت درد زیر شکم و پایین کمر ( گودی کمر هم دارم) از خواب بیدار شدم خیلی خیلی بی تاب بودم اما وقتی بلند شدم چند قدم راه رفتم خیلی زود زیر یک دقیقه خوب شد. درد سقط اینطوری نیس درسته؟ مدام دارم چک میکنم هیچ لک و خونی ندیدم فقط دیروز ترشحات کاملا سفید و تمیز دیدم
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
پنج هفتمه اما هنوز سونو ندادم فقط دیروز بتا دادم ۱۵۰۰ بود
پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگیام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه سقط که نیست من چون سندروم روده تحریک پذیر دارم تو بارداریام درد زیر شکم شدید زیاد داشتم
میگی تحریم اثر نداره؟ چون عزیزت بیماری خاص نداره. میگی قانون دیه به نفع زنه؟ چون مجبور نشدی واسه قصاص قاتل دخترت پول جور کنی و دودستی تقدیم حضرت قاتل کنی. میگی قوانین به نفع زنه؟ چون اسیر دادگاه و طلاق نشدی. میگی قانون ارث حقه؟ چون زن سرپرست خانوار نشدی. میگی قانون منع سقط جنین به نفع زناست؟ چون جنین بیماری نداشتی که مشمول سقط قانونی نشه. کلا شکمت پره و سواری، خبر از گرسنه و پیاده نداری. مثل یه مرغ خونگی عادت داری به خوردن و تخم گذاشتن. تو از پرواز و آسمون چه می فهمی؟؟
چون خیلی زود بارداریمو فهمیدم بتام بار اول زیر هزار بود دکتر گفت سونو الان چیزی معلوم نمیکنه برو هزار رفت بالا بیا باید الان مجدد برم فردا بخاطر همین صبر کردم
ن اگه خون ندیدی نگران نباش والا منم از دیشبه ی کمر درد و دل درد شدیدی گرفتم جفت بچمم اقدامی و ...
یک سوال داشتم میخواستم بدونم اگه قرار بود خونی بیاد تا الون میومد؟ فاصله بین شروع درد و خونریزی معمولا چقدر هست