من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
نمی دونم والا از اسنپی های اهواز بپرس کدوم منطقه خوبه داییم ی منطقه ۵ تومن بزور درمیاورد رفت ی جا اص ...
ما ابادان هستیم اصلا نمیصرفه خیابان و کوچه ها اسفالت داغون و خراب
اخرین بار چهارشنبه سوری دو نفر سوار شدن کوچه خراب زن و شوهر بوی سبزی سرخ کرده میدادن یه قابلمه هم دستش . کلی هم معطل کردن . کوچه اسفالت نداشت کلا ۱۷ ت و کمیسیون هم کم بشه
خودمو لعنت کردم
عبوری هر خط شده ۷ ت آژانس محله ای ۲۵ میبره اخه ۱۴ تومن پوله واسه من که جفت لاستیک خریدم ۳ ت روغن ۷۰۰ ت لنت ۵۰۰ همین ماه ماشین مدل ۱۴۰۰ جایی هم نمیرم اینجور داغونه
شغلم چیز دیگه س کلا میگم کسی از اسنپ نون نمیخوره قبل کرونا بود پراید داشتم یک ماه هر رو ...
چی بگم اخه شغل دوم یا باید خودت ی کاری کنی مثل خیاطی اینا یا فروش جنس بنظرم چیزی که اطرافیانم دیدم اینا خوب بوده عزیزم خالم هفته ای ۴ روز سر کاره بقیه تایم خیاطی میکنه خیلی هم بلده کار میست معمولی حقوقش ۵ تومنه