2777
2789
عنوان

Hey:)))

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 28 پست
چجوری آخه همش فکر آینده بهمم میریزه

گذشته که به هیچ عنوان نباید دغدغت باشه حتی آینده هم نباید باشه فقط حال حاضر و تمام اگه زمان حال رو خوب کنترل کنی آینده خودش میاد سمتت فکر کردن به آینده ادمو کم کار می‌کنه 

ما همه به امید آینده ای روشن تلاش میکنین

منظورم اون آینده ی دور نیست، همین اینده ی نزدیک بخاطر ی موضوع همش فکرم درگیر میشه بعد از بس بهش فکر میکنم یهویی نفسم بالا نمیاد ی چندساعت بهم ریختم تا بگم بدرک‌دوباره ی موضوع جدید😂

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گذشته که به هیچ عنوان نباید دغدغت باشه حتی آینده هم نباید باشه فقط حال حاضر و تمام اگه زمان حال رو خ ...

خب اگه میتونستم توی حال زندگی کنم که مشکلی نداشتم... البته اینکه معنی زندگی کردن رو هم نمیدونم بی تاثیر نیست

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خب اگه میتونستم توی حال زندگی کنم که مشکلی نداشتم... البته اینکه معنی زندگی کردن رو هم نمیدونم بی تا ...

گفتم که زنده بودن که همه زندن باید زندگی کنی 

برای اینکه بتونی توی حال زندگی کنی باید روی ذهنت کار کنی همیشه چیزی نیست که یه روزه یکی یه نظری بده و تو بدستش بیاری

خب اگه میتونستم توی حال زندگی کنم که مشکلی نداشتم... البته اینکه معنی زندگی کردن رو هم نمیدونم بی تا ...

فقط به چیزها یا کارهایی که دوست داری فکر کن 

به عزیزانت به اونهایی که براشون مهم و عزیزی و بعد هم سعی کن به خودت بگی من قوی هستم و می تونم......

گفتم که زنده بودن که همه زندن باید زندگی کنی  برای اینکه بتونی توی حال زندگی کنی باید روی ذهنت ...

شما الان توی زمان حال زندگی میکنین؟یعنی به گذشته و اتفاقاش یا آینده و اتفاقایی ک قراره بیفته فکر نمیکنین نگران نیستین؟

فقط به چیزها یا کارهایی که دوست داری فکر کن  به عزیزانت به اونهایی که براشون مهم و عزیزی و بعد ...

چجوری فقط به اونا فکر کنم؟ این مدت خیلی بهم ریخته بودم و هنوزم هستم با روانشناس دوسه جلسه صحبت کردم ازم خواست ی جدول که شامل تواناییامو چیزایی ک دوست دارمو مکانایی ک دوست دارم شغلی که دلم میخواد داشته باشم بنویسم ولی هنوز ی کلمه هم نتونستم بنویسم ذهنم قفله انگار

یادت باشه توی این دنیا کسی که قوی تره میمونه  ضعیف ها همیشه زیر دست و پا له میشن (انتخاب ب ...

الان اینکه مجبوریم به تحمل کردن هم قوی بودن به حسابه؟

چجوری فقط به اونا فکر کنم؟ این مدت خیلی بهم ریخته بودم و هنوزم هستم با روانشناس دوسه جلسه صحبت کردم ...

فقط باید روی خودت تمرکز کنی و بس

روی تواناییات روی علایق شخصیت 

و مهمتر از همه روی عزیزانت

فقط باید روی خودت تمرکز کنی و بس روی تواناییات روی علایق شخصیت  و مهمتر از همه روی عزیزانت

میخوام واقعا هم میخوام ولی همش اینجوریم که دیگه نمیتونم باز دوباره امتحان میکنم باز میگم نمیتونم و ادامه میدم توی این  لوپ خسته کننده گیر افتادم نه دلم میخواد ازش بیام بیرون ن میتونم بدون دردسر ادامش بدم :)

در آخر تنها چیزی که میتونم اضافه کنم 

قوی باش نذار فکر کنی که بریدی و ترک خوردی 

محکم باش 

و مرتب تکرار کن من محکم هستم و قوی 

مرافب خودت باش 

من دارم میرم سرکار 

موفق باشی