2777
2789
عنوان

خیانت دوبارہ😔

852 بازدید | 45 پست

شوھرم قبلا روزای زایمانم نزدیک ۵ماہ پیش بہ یہ دخترہ پیامای عاشقانہ فرستادہ بود😔من فھمیدم و با ھزارخواھش و التماس و بہ خاطر بچہ ھام بخشیدمش💔ولی تو دلم ھمش آشوب بود۔دیشب یکم بحٹمون شد گوشیشو چک کردم دیدم دوبارہ تو اینستا بہ ھمون دخترہ عوضی درخواست دادہ😔دوبارہ داغون شدم تورو خدا راھنماییم کنیندیگہ مغزم قفل کردہ توان ھیچیو ندارم😔😔

بزار حال خودش سرش سنگ میخوره برمیگرده

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان فهمید که متوجه شدی؟

رابطتتون چطوره؟ با هم حرف میزنین؟ مشکلاتتون حل میکنین؟

دفعه قبل چطوری تموم شد؟ اصلا تموم شد یا دزدکی شد؟ چه تعهدی ازش گرفتی؟ چطوری بخشیدی؟ تو این‌پنج ماه واسه پشیمونیش چه رفتاری نشون داد؟

بنظرم با صبر و حوصله و کمک مشاور برو جلو که مشکل ریشه ای حل بشه

انقد عصبانیم کہ میخامابروشو پیش ھمہ ببرم😔دیگہ ھیچی واسم مھم نیست۔بھش گفتہ بودم چیزی دوبارہ ببینم نم ...

الان این مریضی دامن جامعه رو گرفته آبروشو ببری بدتر میشه لج میکنه تو بچه کوچیک داری کجا میخوای بری اون باید بره از اونها بی محبتی ببینه بعد قدر تورو بدونه

مسیح فرمود:حقیقتی که در تاریکی از گفتن آن ترس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شدوایمانی را که در خلوت خانه ها آموختید روزی بر پشت بامها فریاد خواهند زد

انقد عصبانیم کہ میخامابروشو پیش ھمہ ببرم😔دیگہ ھیچی واسم مھم نیست۔بھش گفتہ بودم چیزی دوبارہ ببینم نم ...

با آبرو بردن و داد و هوار مشکلی حل نمیشه

فعلا مدرک جمع کن و نگه دار

آروم باش 

بهش گفته بودی ابروشو میبری ولی تکرار کرده پس این راهش نیست

الان فهمید که متوجه شدی؟ رابطتتون چطوره؟ با هم حرف میزنین؟ مشکلاتتون حل میکنین؟ دفعه قبل چطوری تمو ...

نہ ھنوز نگفتم فھمیدم۔رابطمون خیلی بھتر شدہ بود حس میکردم پشیمونہ۔دیشب بہ خاطر اینکہ نزاشت با دوستام برم دورھمی یکم بحثمون شد منم باھاش سرسنگین شدم امروز میبینم بہ دخترہدرخواست دادہ درصورتی کہ من دخترہ رو بلاک کردہ بودم۔دفعہ قبل درست شب زایمانم بہ دخترہ زنگ و پیام دادہ بود ولی دخترہ اصلا جوابشو ندادہ بود۔از فامیلاشونہ۔من فھمیدم بہ گریہ افتاد بہ پام افتاد چند روزی قھر بودم بھش گفتم دوبارہ چیزی ببینم نمیمونم خیلی پشیمون بود 

الان این مریضی دامن جامعه رو گرفته آبروشو ببری بدتر میشه لج میکنه تو بچه کوچیک داری کجا میخوای بری ا ...

یعنی من بمونم و بیشتر از این تحقیرشم😔بخاطر بچہ ھام موندم وگرنہ اون دیگہ برای من مردہ😭

یعنی من بمونم و بیشتر از این تحقیرشم😔بخاطر بچہ ھام موندم وگرنہ اون دیگہ برای من مردہ😭

بری بچه هات نابود میشن اوناا بند دلت هستن تا روز قیامت ازت جدا نمیشن