2777
2789
عنوان

انتخاب درست؟

238 بازدید | 27 پست

سلام شبتون بخیر دوستان میخواستم ازتون نظرسنجی کنم در صورتی ک خودم ب نتیجه نهایی رسیدم و میخوام تصمیمم رو بگیرم اینم خواستم ازتون بپرسم حدود یک سال و نیم پیش با اقایی مجازی اشنا شدیم من ساکن تهران و ایشون ساکن یکی از استان های کورد نشین کشور راستش این اولین رابطه دوستی من بود و بشدت بی تجربه و خام ک با چن کلمه ایشون ب نوعی دلباخته شدم جالبه حتی ابراز علاقم نداشتن ولی واقعا نمیدوتم چرا وابسته شدم حدود چهارماه پس از رابطه ایشونم به من علاقمند شدن و رابطمون بهتر شد کمی اما من سال کنکورم بود و بشدت روم تاثیر داشت با این حال فرهنگیان قبول شدم شکر خدا ایشون هیچوقت ثبات اخلاقی نداشتن من ۱۸ سال و ایشون ۲۰ سال داشتیم اون زمان ک الان من ۲۰ و ایشون ۲۲ هستن همیشه از ابراز علاقه صحبت کردن و.. طفره میرفتن اولویت هاشون خانواده دوستان و ورزش بود جالبه ب من کفتن دانشجوی پزشکی هستن ک اصلا باور نکردم و میدونم نیستن پس دروغ گو هم هستن بارها کات کردیم و دلمون طاقت نیاورد و برگشتیم اما ایشون حتی ب خودش زحمت ندادن بیان یک بار دیدنم کلا از صحبت هاشون متوجه شدم دیگ مناسب من نیستن و سردی رفتارشون باعث از بین رفتن گرمای عشقم شده من دارم معلم میشم جالبه با ۲۲ سال سن حتی ب فکر کارم نیس بنظرم اصلا و ابدا این اقا مناسب من نیست ن از لحاظ فرهنگی و ن چیز دیگ ای تا الان با احساس تصمیم گرفتم و حالا قصد دارم با عقلم از هدر رفتن بیشتر وقتم جلوگیری کنم اما عذاب وجدان و ترس جدایی هم دارم بنظرتون کات درست ترین راه یا چی؟

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود

کات درست ترین راه ازینکه تصمیم درست گرفتی بهت افتخار میکنم سخته پا رو دل گذاشتن💕

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودتو جم و جور کن دختر  کات کن

دقیقا عزیزم نظر خودمم همینه بنظرم یک ماه سختی کات بهتر از وابستگی هست

کات درست ترین راه ازینکه تصمیم درست گرفتی بهت افتخار میکنم سخته پا رو دل گذاشتن💕

درسته خودمم همین فکرو دارم مرسی گلم🥰

درست ترین کار اینه ک بدون خداحافظی و این چرندیات بلاکش کنی بره تمام

خوب بنظرم بدون خداحافظی رفتن خیلی بد و واقعا اسیب زاس من تصمیمم و قطعا گرفتم و میرم♥️

این دیگه سوال کردن نداره دختر خوب به هزاران دلیل باید کات کنی 

هر چه دادم به او حلالش باد، غیر از آن دل که به او مفت بخشیدم 💔 ۱۳۸۵/۰۷/۰۱ من فقط ۱۹ سالم بود،یه نوزده ساله ی دهه شصتی پرت🥺😔
خب عزیزم اگه نتیجه گیری کردی که به درد هم نمیخورین دیگه دل دل کردن نداره که رابطه تونو قطع کن. ایشا ...

ممنون عزیزم♥️چشم

این دیگه سوال کردن نداره دختر خوب به هزاران دلیل باید کات کنی 

درسته موافقم♥️🥰

واقعا خودت و جور و جور کن.

چیکار کردی و میکنی با خودت؟

چرا آرامشتو بهم زدی؟ 

اگه سختته تصمیم گیری حتما از مشاور کمک بگیر. چند جلسه برو مشاور. 

شهادت هنر مردان خداست🖤

رابطه باید سالم ودر چهارچوب باشه طولانی شدن این رابطه عقلانی نیست و فقط احساسیه

دقیقا بنظرم عقل خیلی مهم ترراز احساسه