2777
2789
عنوان

ندادن اقساط

329 بازدید | 23 پست

شوهرم واس همه دادگاه‌هامون اعسار میزنه چ واس رای اصلی چ واس اقساط الانم اقساط نفقه رو نداده روهم جمع شده باز اعسار داده 

بنظرتون واس دادگاه اعسار نفقه جاریه وکیل بگیرم ممکنه اعسار رد بشه؟اونوقت میتونم شکایت کیفری ترک انفاق کنم؟

من نمیدونم  اما با وکیل برو جلو  وکیل باشه بلده چه کنه پدرشم در میارن  خودت راه و ...

وکیلم گفت ۵تومن میگیره ک یک جلسه بیاد واس اعسار 

اگ رد بشه خوبه اگ نشه خ ضرره چون شوهرم قرونی نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم  اما با وکیل برو جلو  وکیل باشه بلده چه کنه پدرشم در میارن  خودت راه و ...

وکیلم گفت ۵تومن میگیره ک یک جلسه بیاد واس اعسار 

اگ رد بشه خوبه اگ نشه خ ضرره چون شوهرم قرونی نمیده

وکیلم گفت ۵تومن میگیره ک یک جلسه بیاد واس اعسار  اگ رد بشه خوبه اگ نشه خ ضرره چون شوهرم قرونی ...

پنج تومن برا اعسار؟

برو یه وکیل بگیر برای کارهای مهریت 

مطمعن باش شوهرتم با حرف وکیل جلو میره 

کارهای دادگاهی فقط وکیل میتونه درست کنه

پنج تومن برا اعسار؟ برو یه وکیل بگیر برای کارهای مهریت  مطمعن باش شوهرتم با حرف وکیل جلو میره ...

خودش داره طلاقم میده تقاضای مهریه نکردم ک خود دادگاه تعیین کنه

۵۰تا ن هیچی هرچی پول درمیاره یک‌راست تو کارت خواهرشه کارتهای خودش خالیه

خب از اون نظر که میریزه برا خواهرش 

خود دادگاه استعلام میگیره تا خورده خورده واریزاش 

فک‌نکن زرنگه ،اتفاقا میتونی اینجوری اذیتش کنی 

مهریتو قسط بندی کنن ،یه مو کندن از خرس غنیمته

خودش داره طلاقم میده تقاضای مهریه نکردم ک خود دادگاه تعیین کنه

خب ببین اصلا تو نمیتونی اینجور

بده وکیل 

چون تو عقدنامه های جدید قانون با قبل فرق داره 

حقتو بگیر تا دیگه هوس زن و طلاق نکنه

خب از اون نظر که میریزه برا خواهرش  خود دادگاه استعلام میگیره تا خورده خورده واریزاش  فک ...

ب ی دادگاه گفتم گفت نمیتونی ازخواهرش شکایت کنی 

ی نفرم گفت برم صاحبکارای شوهرمو پیدا کنم 

خب از کجا 

قایم شده نمیدونم کجاست 

خب ببین اصلا تو نمیتونی اینجور بده وکیل  چون تو عقدنامه های جدید قانون با قبل فرق داره  ...

بخدا بعد ی هفته از عروسی راحت گفت طلاق سر هیچی 

سر متلکهای جاریم

بعد یکسالم ک خستم کرد گفتم باشه طلاق همچی میبخشم گفت باید بهم پول بدی الان ۳ساله دارم تحمل میکنم ولی بهش باج نمیدم 

ب ی دادگاه گفتم گفت نمیتونی ازخواهرش شکایت کنی  ی نفرم گفت برم صاحبکارای شوهرمو پیدا کنم  ...

نه از خواهراش نمیتونی که 

تمام درامدشو و در میارن چقده 

بعد حکم میدن

یعنی صاحبکارش یجا میریزه کارت خواهر شوهرت؟؟

یا شوهرت میریزه از کارتش؟

نه از خواهراش نمیتونی که  تمام درامدشو و در میارن چقده  بعد حکم میدن یعنی صاحبکارش یجا ...

نمیدونم فقط میدونم کارتاشو خالی کرده اخه استعلام گرفتم پارسال ۲۴۰۰ داشت بعد خالی کرد ۱۵۰۰داشت ۱۱تا کارت داره همشو یا صفر کرد یا ۱۰۰هزارتومن 

بعد دوتا برادرش شاهد امضا کردن ک این پول نداره هیچی 

اونام دروغگو 

ب وکیل گفتم من نمیشه شاهد بیارم گفت میشه 

دادگاه‌های قبلی ک گذشت الان میگم واس این دادگاه اگ بتونه اعسارشو رد کنه بعدش میتونم جلب بگیرم علاوه براون شکایت کیفری زندانم بکنم 

۱۵میلیونه 

بخاطرش ۵تومن بدم میارزه؟