2777
2789

معنیش چی هست حالا

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیداری

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
اره

چیشد عید فطر ازدواج میکنین قربونت بشم؟ 

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋
چیشد عید فطر ازدواج میکنین قربونت بشم؟ 

خدانکنه 

دیگه این واژه رو به کار نبری :)💜

یه مقدار از ماجرا عقبی رفیق خوبم

کلا بینمون بهم خورد چند روزم هست از هم خبر نداریم

یعنی اون هی زنگ میزنه من جواب نمیدم

ناشناس با رها https://harfeto.timefriend.net/17541736317138

خدانکنه  دیگه این واژه رو به کار نبری :)💜 یه مقدار از ماجرا عقبی رفیق خوبم کلا بینمون بهم خ ...

وای خدا امیرعلی قهروک شده

میدونی اخه چندین سال به پات نشسته

الان که تو فهمیدی عاشقته توهم بهش دل بده

میدونم هیچکس جای عشق شهیدت رو نمیگیره

ولی مطمهنم امیرعلی خوشبختت میکنه

اینفدر عشقش زیاده که باوجود اینکه فهمید امید احمق چه بلایی سرت اورده بازم عاشقته و به پات این همه سال نشسته

راستی علیرضا متولد74بود؟ چه سالی شهید شد وچه روزی:) 

وای خدا امیرعلی قهروک شده میدونی اخه چندین سال به پات نشسته الان که تو فهمیدی عاشقته توهم بهش دل ب ...

خوشم اومد ازت 

باهوشی :)

کلی از بچه ها بهم پیام دادن و اسمشو خواستن

شما سال و روز رو میخوای که به اسم برسی

عاشقت شدم که :)💜

خوشم اومد ازت  باهوشی :) کلی از بچه ها بهم پیام دادن و اسمشو خواستن شما سال و روز رو میخوای ...

نه بابا

چون گفتی متولد 74هستی 

گفتم اگر سال 94شهید شده باشه 

یعنی 20سالش بوده

وچه کم سن بوده که به شهادت رسیده

من تو این فکر بودم تو به چی فکرمیکنی😂خدا ریشت

نه بابا چون دیدم نگفتی نپرسیدم نخواستم اذبتت کنم عزیزدلم اینو مطمعن باش😘

نه بابا چون گفتی متولد 74هستی  گفتم اگر سال 94شهید شده باشه  یعنی 20سالش بوده وچه کم س ...

ای بابا یعنی شکست عشقی خوردم؟ 💔

میبینی من اصلا از عشق شانس نیاوردم ؛)

سنش همین حدود ها بود بله 

یه دفعه به مامانم میگفتم بعد علیرضا میفهمم حاج اقا میرهاشم چی میگفتن:

خیلی درگیر طول زندگی نباشید چیزی که مهمه عرضشه.

ای بابا یعنی شکست عشقی خوردم؟ 💔 میبینی من اصلا از عشق شانس نیاوردم ؛) سنش همین حدود ها بود بله&nb ...

اره واقعا مهم لذتیه که بردی عزیزدلم😘

امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیافته 

خیلی دوستت دارم مراقب خودت باش خوشگل خانم

هراتفاقی افتاد منو صدا بزن بی خبرم نزار ببینم چی میشه

طبق صحبتای نی نی سایت به زندگیت پیج وتاب نده

خودت تصمیم بگیر و عقلانی طبق شناختت به امیرعلی جوابشو بده

❤️

اره واقعا مهم لذتیه که بردی عزیزدلم😘 امیدوارم هرچی به صلاحته برات اتفاق بیافته  خیلی دوستت د ...

ممنون از پیام خوشگلت

💜 :)

ممنون از پیام خوشگلت 💜 :)

فدات شم گلم

برو راحت بخواب 

شبت بخیر 

از دیشب درگیر داستان زندگیت بودم خیلی برام جالب و هیجانی بود هیچ رمانی اینقدر منو جذب نکرده بود امیدوارم یه روز داستان زندگیت و بنویسی ...

کاش تو فضای مجازی (به جز اینجا)یه آیدی از خودت بهم می‌دادی دلم نمی‌خواد گمت کنم این همه غصه خوردم سر شهادت علیرضا و حالت می‌خوام خوشبختی تو هم ببینم❤️🤍🥲