2777
2789
عنوان

بنظرتون باردارم؟؟؟

145 بازدید | 15 پست

سلام. من اسفندماه 3ام پریودشدم و توی همون اسفندماه دوباره 17ام پریودشدم یعنی دوبار پریودشدم توی ماه. امروز 18فروردین هست هنوز پریود نشدم سینه درد دارم. کمردرد شدید و صبح ها دل درد. اقدامم داشتم 

خیلی دلم شکسته 😭😭😭😭😭 نشستم دارم با خدا مناجات میکنم اشک میریزم تو ب خدا دعام کنید ب این نیمه شب قسمتون میدم دعام کنید 😭😭😭😭 دیگه طاقتم سر اومده دلم یه بچه سالم و صالح میخواد الهی خدا ب هرکی نداره و میخواد سالم و صالحشو بده با دل شکستم از خدا خواستم 🤲🤲 برام دعا کنید 

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی منم ۱۷ اسفند پریود شدم ۳ رور پریود بودم درواقع دو روز، روز سوم لک بود، بعد پاک شدم ، بعد ۲۹ اسفند که میشد رور ۱۳ پریودم و باید اقدام میکردم دوباره پریود شدم قشنگ تا ۵ روز پریود بودمو خونریزیمم بیشتر بود بعدم ک پاک شدم اقدام داشتیم ،ینی دو بار پریود شدم تو اسفند ، نمیدونم چرا اولینبارم بود الان فقط میگم کاش الان باردار باشم ینی میشه ای خدا 🥺🤲🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️
گفتم اگه کم بوده شاید خونریزی لانه گزینی بوده باشه چرا بیبی چک نمیذاری؟

اخه مشکل اینجاست چون من توی ماه پیش دوبار شدم الان نمیدونم دقیقا کی پریود میشم. الان از دومین پریودی ک شدم همون 17ام تا این 17ام میشه یک ماه. یک هفته اس درد سینه دارم و کمرم ب شدت درد میکنه 

هیچ اعلائمی نداری؟؟؟ 

نه فعلا فقط گاهی تخمدونتم یه ریزه تیر میکشه مثل حالت قلقلک بده و نفخ دارم ، منم نمیدونستم پریود بعدیم کی باید باشه هفدهم فروردین یا بیست‌ونهم، هفدهم ک رد شد پریود نشدم حتما موعدش بیست‌ونهمه دیگه ، الانم از پریود دومم در نظر بگیریم الان رفتم تو روز ۱۹ پریودم ک بعد پاک شدن پریود دومم اقدامم داشتم ، پریود اولم نشد دیگه فقط روز نهمش اقدام داشتم که بعدشم روز سیزدهمش پریود شدم

نه فعلا فقط گاهی تخمدونتم یه ریزه تیر میکشه مثل حالت قلقلک بده و نفخ دارم ، منم نمیدونستم پریود بعدی ...

به احتمال زیاد همون 29ام بشی. ببین من اصلا تاحالا سینه درد نداشتم اما این ماه سینه هام خیلی درد میکنه این چهار پنج روزه و کمرم خیلی درد میکنه واسع همین شک کردم رنه ماهای پیش علائم الکی زیاد داشتم فک میکردم باردارم گلی نبودم 

نه فعلا فقط گاهی تخمدونتم یه ریزه تیر میکشه مثل حالت قلقلک بده و نفخ دارم ، منم نمیدونستم پریود بعدی ...

من دوتا برنامه دارم لونا و یک زن طبق اون پریودی ک وارد کردم توی ماه پیش هردوتا پریود رو. لونا میگه ک 5روزه عقب انداختم. بعد یک زن میگه که 1روز عقب انداختم گیجم کردن 😂

به احتمال زیاد همون 29ام بشی. ببین من اصلا تاحالا سینه درد نداشتم اما این ماه سینه هام خیلی درد میکن ...

منم ماهای قبل خیلی علائم داشتم از سینه درد بگیر تا درد لگن و تهوع و سرگیجه و هزارتا علائم اما پریود میشدم ، حالا فعلا ک علائمی ندارم جز نفخ ببخشید یبوستم شدم و یکم حالت قلقلک سمت تخمدان هام همین ، البته که خب خیلی مونده تا پریود چون بیست‌ونهم باید پریود بشم دیگه چون پریود دومم بیست‌ونهم اسفند بود ، ان شاءالله ک دوتامون حامله باشیم 

من دوتا برنامه دارم لونا و یک زن طبق اون پریودی ک وارد کردم توی ماه پیش هردوتا پریود رو. لونا میگه ک ...

یکم دیگه صبر کن بعد یه تست بذار ان شاءالله ک باردار باشی

منم ماهای قبل خیلی علائم داشتم از سینه درد بگیر تا درد لگن و تهوع و سرگیجه و هزارتا علائم اما پریود ...

ایشالا عزیزدلم از ته قلبم برات دعا میکنم که باردار باشی ❤️❤️اگه باردار بودی حتما خبر بده