2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن

94 بازدید | 7 پست

ماه دیگه پسرم دو سالش پر میشه می‌خوام از شیر بگیرمش ولی ب شدت وابسته س به سینه تو رو خدا راهنماییم کنید چیکار کنم .یهویی بگیرمش یا کم کم

اگه میشه برای حاجتم یه صلوات بفرست♥️

کم کم بگیر ...من خودم اول شیر صبحو کم کردم هی بردم بیرون مهمونی تا حواس پرت بشه شیر نخواد کم کم از سرش افتاد البته وقتی هم میخواست اول سرو گرم میکردم اگه میدیدم خیلی داره پافشاری میکنه اون اولا واسه اینکه حساس نشه بهش میدادم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

کم کم بگیر ، بچه رو از شیر بگیر از خودت نگیر 

یعنی مثل این دیوونه ها که میگن بچه هوس شیر می‌کنه نباش که بچه رو پس میزنن ولش میکنن بچه بیچاره رو دوار اختلال طرد شدگی میکنن اتفاقا بهش آغوش بسیار بده ولی مشغولش کن براش عادت اشتباه هم به وجود نیار یعنی وقتی شیر میخواد بهش شکلات نده

اگه از شیر شب نگرفتیش تا حالا ، از وعده های روز شروع کن 

یه روز رو بذار فقط بنویس چند بار شیر میخوره 

هی وعده وعده کم کن مشغولش کن تعداد دفعات شیر دهی رو کم کن 

برای شب اگه از شیر شب نگرفتیش برای خوابیدن به سینه وابسته ست ؟ 

.

یهویی تمام پسر من اینقدر وابسته بود من تا صبح از پا درد نمیخوابیدم دکتر گفت استخوان هام پوک داره میشه اینقدر شبا شیر میخورد دندوناش همه پوسید.رفتم خونه مامانم سه شب تا صبح جیغ کشید راهش بردیم هرچی بابام گفت گناه داره گفتیم بدتر میشه اگه بدی خونه خودمون هم چیزی میزدم رژ قرمز چسب مشکی می‌ترسید 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

معلومه کم کم ،بیشتر از دو سال شیرخوردن نه تنها بد نیست خیلی هم عالی ،مثلا در آینده بچه هیکلی با مقاومت ایمنی بالایی میشه ،به بچتون شوک یکباره ندین چون باعث ناهنجاریهای شخصیتی در آینده اش میشه ،هیچ گذر مرحله ای در پرورش کودک نباید ناگهانی و زورکی باشه تمام مراحل باید به خواست کودک هم باشه 

حتما کم کم بگیر دیگ شروع کن  اول شیر روز رو کم کن بعد شیر شب رو 

دو روز ک بهش ندادی شب دوم تو خواب بده بخوره هم خودت دردت آروم میشه هم بچت ی دل سیر میخوره و آروم میشه

من با این روش گرفتم دخترم اصلا شیر نمیخواس فقط چون با سینه میخوابید پنج شب بهونه گرف نمیدونس چجوری بخوابه اینقدر بیدار میموند تا بیهوش میشد ک آخر راضی شد تو تاب بخوابه

🕊️🖤

کم کم

پسر من هم به شدت وابسته بود

یک ساعت رو کردم دو ساعت 

دو ساعت رو سه ساعت 

مدام غذا به دست 

میوه به دست 

آبمیوه 

از این پارک به اون پارک که حواسش پرت شه 

بعد که ساعت های روزش طولانی شد قطع شیر شب رو شروع کردم بغلش می کردم شیر آب رو باز می ذاشتم براش می خوابید

بعد کم کم 

شیر قبل از خواب ظهر رو کم کردم که از پارک که بر می گشتیم تو ماشینن خوابش می کردم 

بعد شیر بعد از بیداری با چوب شور و غذا 

بعد شیر قبل خواب که تو ماشین خوابش می کردم

آخر سر هم بعد از خواب صبح 

یک ماه داشتم فاصله ساعت شیر خوردن رو زیاد می کردم 

توی دو هفته هم کلا قطعش کردم