2777
2789
عنوان

میشه یکم گوش کنید🙂🖤

87 بازدید | 11 پست

میشه شما خودتون جای من بذارید البته مطمئنم برا شما هم اتفاق افتاده

وقتی تو اوج جوانیت داری با مشکلاتت دست پنجه نرم میکنه خودت به این در و اون در  میزنی به امید اینکه یه روز موفق بشی بی پناهی خسته ای ولی مجبوری ادامه بدی چون فقط خودت داری

بعد یسریا میبینی که همسن خودتن ولی زندگیشون از زمین تا اسمون باهات فرق میکنن 

درواقع بدون هیچ زحمتی دارن ارزوهات زندگی میکنن

با پول باباشون

ولی تو شاید تااخر عمرت هم به اونجا نرسی

چه حسی دارید؟ امشب با واقعیت روبرو شدم. حالم خیلی بده. ناامیدم. چیکار کنم؟ 🙂🖤

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی

پایان شب سیه سپید است...

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

من با زحمت خودم همین کم هستم

اونا با پول باباشون

پ ب خودم افتخار میکنم ک از زحمت خودم اینم

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان  وضیعت ما همینه من خوده پدرم حداقل  اون وقتا تورم نبوده از قبل انقلاب کارگری کرده  کار کرده معماری کرده ۳۰ سال تموم ولی خداروشکر بدش تونسته چندتا خونه بخره  مغازه بخره     اما الان من هرچی فکر میکنم  واقعا  نمی تونم به گرد بابامم با بهترین شغل برسم چون بیشترین پارتی بازیم هست   تو فکن مثلا اصن بهترین شغل بری ماه ۱۰ میلیون بگیری   بنظرت چطوری به خونه که قیمتش ۲ میلیارد ۱ میلیارد  ۵۰ متری اونم  میرسی   بدم بابام ازینا نیست که مثلا بتونه  کمک بکنه فوقش میتونه چون بازنشسته شده  حقوق خودش و مامانم اوکی کنه برا همین مجبورم  به فکر یکار باشم

خستم از این ناعدالتی مثل تیر تو قلبمه

عزیزم انشالله درست میشه😔💔

به خدا توکل کن

همینکه الان سالمی داری اینجا حرف میزنی...

همینکه خودت کاراتو انجام میدی...

همینکه میتونی راحت غذا بخوری، راحت حرف بزنی و ..

غصه نخور🥲❤️

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)
عزیزم انشالله درست میشه😔💔 به خدا توکل کن همینکه الان سالمی داری اینجا حرف میزنی... همینکه خودت ...

قبول

ولی چطور غصه نخورم؟ مگه من قلب ندارم؟ 

تا کی باید بدوم دنبال ارزوهام ولی این دنیا داره بیرحمانه تقدیمشون میکنه به یکی دیگه

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی
عزیزم انشالله درست میشه😔💔 به خدا توکل کن همینکه الان سالمی داری اینجا حرف میزنی... همینکه خودت ...

جالبه که ایرانی وقتی طرف زیر بار مشکلات داره له میشه

بهت میگن همین که سالمی خداروشکر کن😃🥲

وقتی مریض میشی  میگن همینکه رنده ای خداروشکر کن😄😭

وقتی که دیگه میمیری  میگن خداروشکر مرد راحت شد😂🥲

قبول ولی چطور غصه نخورم؟ مگه من قلب ندارم؟  تا کی باید بدوم دنبال ارزوهام ولی این دنیا داره ب ...

بالاخره یروزی جواب این زحمتاتو میبینی غصه نخور❤️

جالبه که ایرانی وقتی طرف زیر بار مشکلات داره له میشه بهت میگن همین که سالمی خداروشکر کن😃🥲 وقتی م ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣

ولی خب یجور دلگرمیه دیگه😂😂

اره😂😂😂😂ولی تلخ واقعا😶  

هعی چی بگم😂🥲