2789
اووووو خواهر من ژل میزنه موژه میکاره هیچ وقت ندیدم ی روز لبش بی زل باشه ولی پیگیر نمیشم چقدره هزینش ...

نه از بوتاكس خوشم نمياد بعد ها كلي افتادگي مياره 

ولي فيلرو دوس دارم امتحان كنم واسه لب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنده هزینش؟ منم میخوام بزنممم یعنی برمیگرده به همون سابق؟؟ 

هیج کار زیبایی دائمی نیست باید هی تمدید بشه کمرت میشکنه زیر بار هزینه های ژل به نظرم نزنی بهتره وگرنه همش دیگه باید بری هی تمدید کنی 

نوراميس خيلي فيكش زياد شده  چه برندي خوبه ديگه؟روفيل هم شنيدم ٤تومن

من که رئوفیل زدم مثل خر پشیمونم ۳/۵هم پول دادم بین ژلایی که زدم نورامیس با این که قیمت متوسطه ۲/۵هست واقعا موندگاریش بیشتر بوده

من که رئوفیل زدم مثل خر پشیمونم ۳/۵هم پول دادم بین ژلایی که زدم نورامیس با این که قیمت متوسطه ۲/۵هست ...

اونايي كه موندگاريشون كمه بدن يعني؟

من موندگاريش واسم مهم ني 

فقط ي وقت عفونت نكنه و اين داستانا🫠

اونايي كه موندگاريشون كمه بدن يعني؟ من موندگاريش واسم مهم ني  فقط ي وقت عفونت نكنه و اين داست ...

من هم ژل ارزون زدم هم گرون بین همشون بنظرم نورامیس موندگاری بالایی داره و اگه رعایت کنی مراقبت های بعد تزریق ژل لبو عفونت نمیگیری من دکترم دستش خیلی خوبه حتی کبود هم نمیشه لبم تازه من اصلا رعایت نمیکنم فقط کرم ADمیزنم قرصو اینا نمیخورم کاری هم نشده تا الان 

مراقبتاش چياس ؟ و تا چند روز؟

دکتر اگه کبود شده باشی میگه قرص اناهیل بخور و ۱بسته سفیکسیم میده بهت و یه کرم چشمی ولی من چون سابقه تبخال تا الان اصلا نداشتم و کبود نمیشه لبم به من قرصی نمیده