2777
2789
عنوان

چیکار میکنیددد؟🥺🥺

69 بازدید | 6 پست

نمیدونم چرا سردرد شدید گرفتم امشب 

خوابم نمی‌بره حالا 

سر و صدام اینجا هستتت

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
خب گوشی رو خاموش کن بهش نگاه نکن یه نوافن بخور خوبه سرت رو با دستمال محکم ببند

ی ژلوفن خوردم 

خوابم نمی‌بره اصلا

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی ژلوفن خوردم  خوابم نمی‌بره اصلا

ژلوفن بدرد نمیخوره نوافن خوبه 

دوتا ژلوفن بخور اگه نداری

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

ژلوفن بدرد نمیخوره نوافن خوبه  دوتا ژلوفن بخور اگه نداری

خوردم چند تا باهم 

مسافرتیم من چیزی نیوردم با خودم 

میتونم بگم برن بخرن برام اما میدونم از کم خوابیه و اذیت شدم امروز همش سر و صدا جیغ و داد بخوابم درست میشه

خوردم چند تا باهم  مسافرتیم من چیزی نیوردم با خودم  میتونم بگم برن بخرن برام اما میدونم ...

اره درسته مراقب خودت باش 😊😊😊

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

اره درسته مراقب خودت باش 😊😊😊

مرسی عزیزم ❤️❤️