2777
2789
عنوان

جوش واژن

357 بازدید | 3 پست

سلام خانما به تجربه هاتون نیاز دارم لطفا هرکس تجربه ای داره در این مورد کمک کنه 

نزدیک ۴.۵روزه ۳تا جوش سفت و دردناک روی واژنم دراومده خیلی سفته فشارش دادم هیچی درنیومد با سوزن یکم سوراخش کردم آب ازش اومد بیرون یکیشون اینجوری کردم کم کم خشک شد و الان زیاد اثری ازش نمونده ولی دوتایه دیک رو بد جاس نتونستم فشار بدم اطراف مقعدمم دوتا دراومده ک اونام درد داره البته دردشون جوری نیس اذیتم کنه مگ دست بزنم بهشون میشه بگید از چی میتونه باشه زگیل ک نیست چون زگیل اصلا درد نداره میترسم تبخال باشه ولی اصلا ابکیو اینا نیس ببخشید طولانی شد 

با سوزن وای نکنین 😨😨

اگر روزی فراموشی گرفتم و همه چیز از یادم رفت دوباره تو را انتخاب می کنم ، دوباره عاشق تو می شوم ، چون تو را با تمام قلبم انتخاب کرده ام و قلب مثل عقل فراموش کار نیست ❣️❣️❣️❣️❣️

برو دکتر عزیزم حتما...

دستکاریش هم نکن ممکنه تعدادش بیشتر بشه و باعث مشکلات بدتری بشه

خدایا منو ببخش...                                                    مجبورم آدم بدی بشم تا از پس بنده هات بر بیام...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موبرگشتی

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه