شغل خوبیه ولی باید مربیت انسان باشه!💔🙂،
سلام دوستان من میخوام بعنوان کسی که سه سال هنرجو رنگمو بود و هیچی مربیم یادم نداد و پولمو دزدید 💔 راهنماییتون کنم که از تجربه ام استفاده کنید ، من توی کرمانشاه رفتم پیش یه سالن زیبایی خیلی معروف که الان برقه (اسمشو بگم متنم داخل نی نی سایت ثبت نمیشه بعدا خواستید میگم) ایشان تا قبل از اینکه پولو از من بگیره هزارتا دروغ بهم گفتن بعدش که ازم ۱۵میلیون سه سال پیش گرفت خیلی راحت آموزش منو کنار گذاشتن و تنها چیزی که یادم داد لایت و آمبره بود ولی قرار بود صفر تا صد اموزشم بده ! هیچی از فرمولای کار با مواد رنگمو رو نشون من ندادن و حتی موادی که خریده بودم واسه خودم رو استفاده کرده بود دزدیدن ولی هیچ وقت زیر بار کاراش نمیرفت ! منم بهش گفتم که واگذارت میکنم به خدا که اینقدر از من دزدی کردی، خلاصه اینبار رفتم فنی حرفه ایی و ازشون خواستم خودشون بهم مربی خوب معرفی کنن اونا گفتن که اشتباهم این بوده که واسه آموزش نرفتم آموزشگاه فنی حرفه ایی و پیش این سالنایه خصوصی رفتم که فقط هنرجو معرفی میکنن به آموزشگاهها برای گرفتن مدرک (لطفا ازتون خواهش میکنم مثل من گول نخورید و فقط و فقط داخل سالنایی که مدرک فنی خرفه ایی میدن و آموزشگاه هستن و وابسته به فنی حرفه ایی هستن کلاس برید ، در غیر این صورت پولتونو یکی مثل این زن کثیف و دزد بالا میکشه مدل بردم برای دکلره کامل بدون آموزش منو از وسط بیخیال شد رفت خونه اش مدل بیچاره ام موسرش چند رنگ شد فقط خدا ازش نگذره 💔خیر نبینه از اون پول