2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بایدآموزش ببینی مدرکشو بگیری

اره میدونی اموزشگاه عالی یاد نمیده اونو برا مدرکش میخواستم برم ولی بعدش که مدرک گرفتم نمیدونم از کجا شروع کنم حرفه ایی شم

اول میگردی یه سالن خوب پیدا می‌کنی میری صحبت می‌کنی کلاس ثبت نام می‌کنی . معمولا کلاسا هم ۶ جلسه هست بعدش هم که آموزش میبینی بهت پیشنهاد میکنم یک مدت دستیار شو بعد کارت رو شروع کن که حرفه ای وارد بازار کار بشی 

عزیزم خیلی لاین سختیه....همکارم ک لاین رنگ مو بود از صبح میومد سالن تا شب درگیر با دستیار و... من شش ساعت میومدم و درآمد امون یکی بود... کار من نشستنی بود تازه اون همش سر پا... من هرگز پیشنهاد نمیکنم این لاین رو... 

باید بری ارایشگاها صحبت کنی، اول دوره بری و بعدم شروع ب کار، اولش بدون حقوق یا درصد پایین، کم کم بیش ...

چیکار کنم حرفه ایی بشم مث رنگ کارهای حرفه ایی رنگ بزارم اخه اموزشگاه حرفه ایی یاد نمیده

چیکار کنم حرفه ایی بشم مث رنگ کارهای حرفه ایی رنگ بزارم اخه اموزشگاه حرفه ایی یاد نمیده

باید از کسی که خیلی حرفه ایه یاد بگیری و ی مدت کنار دستش باشی کارش رو موهای مختلف و فوت کوزه گریشو‌ یاد بگیری

اره میدونی اموزشگاه عالی یاد نمیده اونو برا مدرکش میخواستم برم ولی بعدش که مدرک گرفتم نمیدونم از کجا ...

مدرک که گرفتی میز اجاره میکنی تو سالن ،میتونی کرایه بدی میتونی درصد بدی به صاحب آرایشگاه

باید از کسی که خیلی حرفه ایه یاد بگیری و ی مدت کنار دستش باشی کارش رو موهای مختلف و فوت کوزه گریشو‌ ...

منم بچه کوچیک دارم میخوام فقط وقتایی ک مدرسه هست برم مثلا صبا فقط تا ازمدرسه بیاد

منم دخترم کوچیکه نمیخوام درگیر کنم خودمو درحد روزی یدونه رنگ

عزیزم همون یدونه رنگ هم حداقل ۶ ساعت وقتت رو میگیره...بعد خیلی هم اعصاب خوردی داره...چون هیچوقت رنگ تو کاتالوگ دقیق در نمیاد....لاینی هست ک مشتری خیلی رو مخته...