2777
2789
عنوان

مرگ برادر

6863 بازدید | 115 پست

داغ برادر دیدم هرکاری میکنم آروم نمیشم بگید چیکار کنم دلم آروم بگیره نگید قرآن بخون نماز اینارو کردم ولی آروم نشدم فردا تولدشع دارم آتیش میگیرم چیکار کنم آروم بشم

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

روحش شاد خدا به دلت صبر بده😔🖤

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
اهنگ غمگین بذار بلند گریه کن منم اردم نمیشم هر چی میگذره بدتر میشی بهتر نمیشی

باشه ممنون

داداشی کجا رفتی کجا رفتی چرا رفتی زیر خاک تو قول داده ولم نکنی زدی زیر قولت سامان دلم برات تنگ شده کاش دوباره صدام کنی اجی کوچولو کاش دوباره بغلم کنی نازم کنی برام قصه بگی دلم تنگ شده برات الان پیش مامان بابات آرومی راحت بخواب داداش دوستت دارم داداشی 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
اهنگ غمگین بذار بلند گریه کن منم اردم نمیشم هر چی میگذره بدتر میشی بهتر نمیشی

با اهنگ و كليپاي غم ادم كه بدتر ميشه

من يه مدت اينستا فقط كليپاي داغ پدر رو نگا ميكردم هاي هاي گريه ميكردم اصلا سبك نميشدم

خدا بهت صبر بده و داغ دلت رو کم کنه:) 

صبر نمی‌ده 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

نریز تو خودت... گریه کن، بلند حرفای دلتو بگو بش، 

نذاری چیزی تو دلت بمونه... 

سخته، حتی نمیدونم چ جمله ای بگم ک حجم دردتو کم کنه... ولی صبور باش، این شبم صبح میشه خاطره تلخ میمونه ازش عزیز دلم 

نجیب تر از آن باش کع برنجانی🤍 ✨ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز