2821
2789
عنوان

پدر مادر

147 بازدید | 18 پست

چه خوب میشد اگه از خانواده بشه طلاق گرفت💔

طلاق بگیری و بری جایی که هیچوقت نتونی ببینیشون 

فکر کنم تنها کسی هستم که از پدر و مادرم متنفرم💔

ا نقدی که حاظرم هرکاری بکنم که هیچ وقت نبینمشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکلت چیه

خیلی چیزا خیلیییی

کوچیکترینش اینه که من الان بی اعتماد به نفس ترین آدم روی زمینم چرا؟چون اینقدر بهم گفتن که دماغم بزرگه بدنم سیاهه زانوم تیرس 

موهام کم پشته پوستم خوب نیست 

چون پشت کنکورم حق هیچی رو ندارم 🤌

و...........

همه ی دوستام عاشق مامانشونن چون مامانی خوبی دارم اما من متنفرم چون باعث شد یه آدم بی اعتماد به نفس و افسرده بشم

خیلی چیزا خیلیییی کوچیکترینش اینه که من الان بی اعتماد به نفس ترین آدم روی زمینم چرا؟چون اینقدر بهم ...

اره مادر منم اعتماد به نفس منو گرفته..

کاریش نمیتونی بکنی مادرتو ..

البته از روی بدجنسی نمیگه فکر میکنه چون مادره اجازه داره هر کاری بکنه و هر چی بگه ...

خیلی چیزا خیلیییی کوچیکترینش اینه که من الان بی اعتماد به نفس ترین آدم روی زمینم چرا؟چون اینقدر بهم ...

عزیزدلم😔

‌...کاش بعضی پدرومادرا یاد میگرفتن بجه هاشون و قوی بار بیارن...ولی متاسفانه اوناهم نتیجه تربیت علط و اشتباه گذشتگانشون هستن

فقط اعتماد بنفست رو بالا ببر و زود نشکن

تو استحقاق بهترینها رو داری 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اره مادر منم اعتماد به نفس منو گرفته.. کاریش نمیتونی بکنی مادرتو .. البته از روی بدجنسی نمیگه فکر ...

من مامانم میخنده بعد این حرفاش و میگه دارین اذیت میشین آره؟💔

2790
2823
2791
2779
2792