کسی تجربشو داره؟ من پسرم 5 ماهشه دخترمم 3 سال و نیم. میخوام امسال کنکور ارشد بدم. بنظرتون از پسش برمیام یا پشیمون میشم. در ضمن هیییچ گونه. کمکی اعم از مادر و خواهر و مادرشوهر و اینا برا نکهداری بچه ها ندارم.
فقط پایان نامش وقت گیره اونم بده بیرون ولی جای معتبر
هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی! عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
بستگی داره ابجی . اگه مجازی بخونی اصلا وقتت رو نمیگیره . همسایه ما بنده خدا خانومه دوتا بچه داره .لیسانسش رو گرفته به چه سختی بادوتا بچه .خیلی براش سخت بود بنده خدا اواخر لیسانسش داشت روانی میشد.
بستگی به دانشگاه داره. مثلا بهشتی تقریبا دانشجوی تمام وقت میخواد حتی کلاسا رو تو هفته پخش میکنن که هر روز بری. اما بیشتر دانشگاها کار و تحقیق زیاد نمیخوان و دانشجوها کارا رو میدن بیرون انجام میدن
تایم زیاد،میگیره من بچه شیر خوار داشتم با کمک شوهرم گذروندم ،البته میتونی بچه هارو مهد بزاری اگه شاغل نیستی بدردت نمیخوره شاغلم هم باشی چندرغاز میره روحقوقت ارزش صرف زمان نداره ولی برای پرکردن دهان همکارات ومافوقت خوبه