2777
2789
ببخشید عزیزم میشه کار باهاش توضیح بدین من نصب کردم بلد نبودم باهاش کار کنم حذف کردم 

اره باید اول که نصب کردی یه سریع اطلاعات اولیه رو بدی مثل وزن و قد و نوع فعالیت رومزه ات و بیماری هات...بعدش تو قیمت انتخاب وعده غذایی ...صبحانه و ناهار و شام ات رو وارد کنی....نباید از میزان مجاز کالری رو رد کنی.اون جور لاغر می کنی‌

رژیم ماه اولش سخته مخصوصا برای کسانی که عاشق شیرینی و بستنی و پیتزا و .... هستن 

یک ماه تمام هر روز رو تقویم تیک بزن شیرینی تنقلات قند و شکر رو حذف کن فقط اگر چایی خور هستی کنار چایی یک قند یا دو تا خرما خشک بزار  و برنج دو کفگیر  بیشتر نخور غذاهاتو کم روغن درست کن  آش مجازی بخوری هر چقدر میخ.ای فقط نان باهاش نخور 

هر روز پیاده روی یک ساعت من با همین روش ۱۰ کیلو کم کردم البته متاسفانه دوران کرونا و بارداری برگشت  الان دوباره می‌خوام شروع کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخوام شروع کنم این بار دیگه واقعی می‌خوام بگیرم 

موفق باشی👌 یه تقویم بگیر و هرروز که رعایت کردی تیک بزن از اول لغزش داری و....ولی یواش یواش درست میشه کافیه یکی دو ماه رعایت کنی و لذت ببری که وزن کم‌ کردی خود به خود اشتهات کم میشه 

ای بابا😐 خب مراعات میکردی خواهر من اینقد زحمت کشیدی حیف بود، رژیمت همین کالری شماری بود؟

ت ی شرایطی بودم ک الان یادش میفتم تنم می‌لرزه اصلا مگ فکر رژیم بودم 

خیلی براش زحمت کشیده بودم خیلی

💎هیچ چیز از هیچکس بعید نیست💎

سلام من رفیقم ۳۵ کیلو تو ۷ ماه کم کرد با قرص خیلیییی چاق بودمنم الان سه ماهه دارم استفاده میکنم ۱۹کیلو کم کردم قبل اینکه عمل کنی یبار قرص هم امتحان کن چون رفیقم هم میخواست اسلیم کنه